Δε σου μένει χρόνος για μαγείρεμα; Tips για να μην παίρνεις κιλά!

Είναι θέμα οργάνωσης

tips για να μην παίρνεις κιλά

Είσαι πολλές ώρες της μέρας εκτός σπιτιού, δεν έχεις χρόνο να αφιερώσεις στο μαγείρεμα ή δε σου αρέσει να μαγειρεύεις ή δεν ξέρεις -και δεν θα σε κρίνει κανένας για αυτό.

Δίαιτα Dukan: Τι είναι και πόσα κιλά χάνουμε

Αν θεωρείς ότι αυτός είναι ο λόγος που παίρνεις κιλά, μιας και κάνεις λάθος επιλογές, διάβασε τις πιο κάτω συμβουλές που θα σου φανούν χρήσιμες: 

Φάε πρωινό (οπωσδήποτε)
Δε χρειάζεται να είναι ένα τεράστιο γεύμα. Στην πραγματικότητα, ένα μικρότερο πρωινό μάλλον είναι καλύτερο, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη. Μπορεί να νομίζουμε ότι, αν φάμε ένα μεγάλο πρωινό, θα φάμε λιγότερο στο μεσημεριανό ή στο δείπνο ή ότι οι πρωινές θερμίδες καίγονται πιο εύκολα, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Αυτό που πρέπει να σου μείνει είναι ότι ένα καλό πρωινό χρειάζεται να περιλαμβάνει φυτικές ίνες και πρωτεΐνη ώστε να νιώθεις χορτάτη. 

Κάποιες φορές χρειάζεται να τρως περισσότερο 
Υπάρχει τρόπος για να τρως σωστά ακόμα κι αν είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσουν οι μεγάλες μερίδες φαγητού. Η λύση: φρούτα και λαχανικά. Με αυτά θα νιώθεις χορτάτη με λιγότερες θερμίδες και περισσότερα θρεπτικά συστατικά. 

Σουπίτσα; 
Εκτός από διατροφική τάση και θρεπτική επιλογή, οι σούπες είναι εξαιρετική ιδέα στη δίαιτα γιατί είναι χορταστικές και μπορείς να τρως μεγαλύτερες ποσότητες χωρίς μεγάλη διαφορά στις θερμίδες. 

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top