Ζήσε το όνειρο του GNTM με τα αναψυκτικά Βίκος και 3 concepts φωτογράφισης

«​​​​​​​Πάρε μέρος» κι εσύ στο διαγωνισμό χωρίς να περάσεις από bootcamp

GNTM 4 Βίκος αναψυκτικά

Βλέπεις ανελλιπώς το GNTM 4 και ονειρεύεσαι να περπατάς στο catwalk του διάσημου πλατό; Συνδυάζεις ρούχα και αξεσουάρ και τα δοκιμάζεις μπροστά στον καθρέφτη; Έχεις προστατευτικές μάσκες προσώπου σε όλα τα χρώματα για να ταιριάζουν με το outfit της ημέρας;

Παράλληλα, γράφεις 20Κ βήματα στο καθημερινό κοντέρ, δεν πλησιάζεις τη ζάχαρη κι επιλέγεις τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη; Κοιμάσαι 8 ώρες κι αφιερώνεις χρόνο στο σώμα σου και το δέρμα σου για έναν καλύτερο τρόπο ζωής; (Ναι, το πήραμε το μάθημά μας μετά από 1,5 χρόνο υπερπροστασίας.) Ε, λοιπόν, είσαι σε καλό δρόμο! 

Θα σου δώσουμε τρία concepts φωτογράφισης, κι αν «τα πας καλά», συν ένα bonus concept που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι συμμετέχεις κι εσύ στο GNTM 4 χωρίς καν να αγχωθείς για τη φάση του bootcamp. Ναι, είσαι ήδη στο σπίτι!

Concept #1 - Βίκος Λεμονάδα

Περπάτησε σε ευθεία γραμμή ως την κουζίνα σου, άνοιξε με χειρουργική ακρίβεια το ντουλάπι και πάρε το αγαπημένο σου ποτήρι, γέμισέ το με πάγο, κάνε μια στροφή ως το ψυγείο και άρπαξε με σιγουριά από το ράφι μια  Βίκος Λεμονάδα και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Κάθισε στο καναπέ και πάτα στο τηλεκοντρόλ σου το Star καθώς ξεβιδώνεις το καπάκι. Ο κόσμος σταματά κι εσύ κρατάς την ανάσα σου. Το μόνο που ακούγεται είναι η έκρηξη του ανθρακικού όταν η λεμονάδα αγγίζει τον πάγο. Τελευταίο βήμα, να ανοίξεις το selfie mode στο κινητό σου και να απαθανατίσεις τη στιγμή που απολαμβάνεις την πρώτη γουλιά που σε κάνει να νιώθεις ΥΠΕΡΟΧΑ - μα, πραγματικά τώρα, πόσο ανώτερη γεύση δίνει το φυσικό μεταλλικό νερό! (Πλάκα - πλάκα, ούτε ο Δημήτρης Σκουλός δε θα έβγαζε τόσο ωραία φωτογραφία!)

Concept #2 - Βίκος Cola

Είναι απόγευμα και οδηγείς στην πόλη. Δίπλα σου ευτυχώς έχεις τον καλύτερό σου φίλο ο οποίος σου κάνει παρέα στη διαδρομή. Εκείνος έχει κατασχέσει το κινητό σου και βλέπει με το ένα χέρι σε rotation, πρώτα τo trailer του επόμενου επεισοδίου του GNTM στο YouTube channel StarTVGreece και μετά το Melodic House & Techno μουσικό video στο YouTube channel Βίκος | Φυσικό Μεταλλικό Νερό. 
Ωπ! Αυτό σου θυμίζει να πιάσεις το μπουκάλι της Βίκος Cola και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που πήρες μαζί για να ξεδιψάς μέσα στην ζέστη και την κίνηση, κι όσο εσύ λικνίζεσαι στο κόκκινο φανάρι, ο κολλητός έχει ανοίξει την βιντεοκάμερα στο δικό του κινητό και σε καταγράφει. (Άραγε θα αρέσουν οι χορευτικές κινήσεις σου στη Ζεν & την Ισμήνη;)

Concept #3 - Βίκος Πορτοκαλάδα

Πηγαίνεις στον μανάβη της γειτονιάς σου φορώντας φόρμα τρεξίματος και αθλητικά παπούτσια και γεμίζεις δύο χάρτινες σακούλες, από 2 κιλά πορτοκάλια σε καθεμιά. Στην επιστροφή για το σπίτι συντονίζεις το βήμα σου με τα χέρια σου που ανεβοκατεβάζουν τις σακούλες σαν να είναι βαράκια και περπατάς προσπαθώντας να μην πατήσεις τις γραμμές στις πλάκες του πεζοδρομίου. Ξαφνικά εμφανίζεται από πάνω σου ένα drone που καταγράφει όλες σου τις κινήσεις, το ύφος σου και την εμφάνισή σου. Φτάνεις στο σπίτι και με μια κίνηση αφήνεις όλα τα πορτοκάλια να κυλήσουν στο πάτωμα κι εσύ κάθεσαι δίπλα τους με ικανοποίηση. Να πιεις νερό ή να στίψεις τα πορτοκάλια τώρα που πονάνε τα χέρια σου; 

Ιδέα! Τίποτα από τα δύο! Ξεδιψάς με τη Βίκος Πορτοκαλάδα και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που βλέπεις πάνω στο τραπέζι σου, που συνδυάζει φυσικό μεταλλικό νερό και χυμος από ελληνικά φρούτα, με ΛΙΓΕΣ θερμίδες. Όλοι οι στόχοι σε μία κίνηση!  (Πίνοντας γουρλώνεις τα μάτια συνειδητοποιώντας ότι το βίντεο του drone θα έχει ήδη φτάσει στα χέρια του Άγγελου Μπράτη και θα περιεργάζεται τα αθλητικά ρούχα που επέλεξες για να βγεις!)

Τα τρία concepts ολοκληρώθηκαν! Ήρθε η ώρα Μηδέν... Και, ναι, τα κατάφερες και μπήκες γάντι στους τρεις ρόλους, ιδού λοιπόν και το bonus concept εμπνευσμένο από τον αγαπημένο σου μέντορα Γιώργο Καράβα!

BONUS Concept #4 - Βίκος Cola Zero Sugar

Η ώρα είναι 00:00. Μεσάνυχτα μιας καινούριας μέρας κάπου στο μέλλον, μετά από σχεδόν έναν χρόνο από σήμερα.

Βρίσκεσαι μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και φοράς βραδινά ρούχα και παπούτσια. Αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση αλλά και άγχος. Όσο το μάτι σου συνηθίζει στο σκοτάδι, καταλαβαίνεις ότι βρίσκεσαι στα παρασκήνια πίσω από μία βαριά βελούδινη κουρτίνα. Ξαφνικά, ένα χέρι ανοίγει την κουρτίνα. Από τη χαραμάδα του ανοίγματος, έρχεται καταπάνω σου μΊα λαμπερή και ζεστή δέσμη φωτός, σαν τον ήλιο. Είναι ο προβολέας που σε καλεί στη σκηνή του GNTM. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις. Κάνεις 4 βήματα μπροστά και μόλις βγαίνεις στο προσκήνιο, χιλιάδες κλικ ακούγονται και άλλα τόσα φλας ανάβουν πάνω σου. Η εμφάνισή σου γράφει ιστορία. Βρίσκεσαι στην ομάδα του GNTM5! Οι ήχοι και τα χρώματα από αυτήν την ονειρική στιγμή χαράσσονται βαθιά στη μνήμη σου. Τώρα μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου και να καταπιείς την τελευταία γουλιά από το μπουκάλι της Βίκος Cola Zero Sugar που έπινες μονορούφι εδώ και 10 δευτερόλεπτα. Όσο διήρκησε και το όνειρο. Τελευταία κίνηση: μπαίνεις στο star.gr στο laptop σου για να δεις το επεισόδιο του GNTM4 που έχασες χθες. Το smart watch δείχνει 00:10, αλλά εσύ θα ήθελες να είναι πάλι 00.00 και να το ξαναζήσεις.
 

Ανοίγεις ακόμα ένα μπουκάλι Βίκος Cola Zero Sugar. Κάθε zero, μια νέα αρχή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top