Kαταπολέμησε την κόπωση κάνοντας 3 ασκήσεις στο πρόσωπο!

Ασκήσεις που θα αναζωογονήσουν το πρόσωπό σου

ασκήσεις για το πρόσωπο

Οι μύες του προσώπου πολλές φορές κρατάνε ένταση όπως και σε άλλα σημεία του σώματος. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε πονοκέφαλο και κούραση, δυσχεραίνοντας κατά πολύ την έτσι κι αλλιώς απαιτητική σας καθημερινότητα. Χαλαρώστε και ανανεωθείτε με τρεις απλές ασκήσεις προσώπου που θα απελευθερώσουν τη συσσωρευμένη ένταση, ηρεμώντας ταυτόχρονα σώμα και πνεύμα.

Φακές: Ένα superfood που πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου

Φρύδια

Τοποθετήστε τον δείκτη και το μεσαίο σας δάχτυλο πάνω από τα φρύδια σας, ασκώντας πίεση σε αυτά. Ανοιγοκλείστε τα μάτια για να δημιουργήσετε αντίσταση. Επαναλάβετε 10 φορές.

Ζυγωματικά και σαγόνι

Δημιουργήστε ένα «Ο» με το στόμα σας, επιμηκύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα ζυγωματικά και το σαγόνι σας. Τοποθετήστε τα χέρια σας και στις δύο πλευρές των ζυγωματικών δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ένταση. Ανοίξτε και κλείστε το στόμα σας 10 φορές.

Κρόταφοι

Απολαύστε ένα χαλαρό μασάζ στους κροτάφους σας. Αν βιώνετε στην καθημερινότητά σας stress και πονοκεφάλους που προκαλούνται από αυτό, τοποθετήστε τον δείκτη και το μεσαίο σας δάχτυλο στους κροτάφους σας (πάνω ακριβώς από τα φρύδια σας). Κάντε ήπιο μασάζ με κυκλικές κινήσεις για να μειώσετε την ένταση. Χρησιμοποιήστε κάποιο αιθέριο έλαιο κατά τη διαδικασία, όπως αυτό της μέντας, που είναι γνωστό ότι βοηθά στους πονοκεφάλους.

Συντάκτης: Ναταλία Πετρίτη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top