Θέλεις να ξεκινάς τη μέρα γεμάτη ενέργεια; Εφάρμοσε αυτά τα τρία tips

Δες πώς θα αδράξεις την μέρα!

πρωινό ξύπνημα

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», λένε και έχουν δίκιο, γι’ αυτό προσπάθησε να ξυπνάς όσο καλύτερα γίνεται – ακόμη κι αν δεν αγαπάς το πρωινό ξύπνημα- για να σου πάρει καλά όλη η μέρα.

Διάβασε πιο κάτω μερικά απλά tips για να ξεκινήσεις τη μέρα σου με θετικά vibes:

Θες να χάσεις κιλά; Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να κάνεις γυμναστική

Άλλαξε ήχο στο ξυπνητήρι σου

Ένα ξυπνητήρι που σε ξυπνά απότομα και σε τρομάζει δεν είναι η ιδανικός τρόπος για να ξυπνήσεις. Δοκίμασε να το αντικαταστήσεις με ήχους κυμάτων, φύσης ή το αγαπημένο σου τραγούδι ώστε να ξυπνάς πιο ομαλά και να μπαίνεις άμεσα σε κεφάτο mood. 

Εξοικονόμησε χρόνο για τον εαυτό σου

Το ιδανικό πρωινό απαιτεί μια ελάχιστη προεργασία από το βράδυ και συγκεκριμένα το να πας για ύπνο εγκαίρως ώστε να μην ξυπνήσεις τελευταία στιγμή. Ρύθμισε το ξυπνητήρι σου με τρόπο ώστε να εξασφαλίζεις τουλάχιστον ένα 20λεπτο ελεύθερου χρόνου για να κάνεις με ηρεμία αυτό που σου αρέσει το πρωί- προπόνηση, μια ζεστή κούπα καφέ ή scroll down στο Instagram.

 

Φάε ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες

Δεν χαρακτηρίζουν άδικα το πρωινό ως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας- ένα δυναμωτικό πρωινό θα σε γεμίσει ενέργεια και θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου με τον καλύτερο τρόπο. Δοκίμασε ένα τοστ με αβγό και αβοκάντο ή ένα smoothie από superfoods και ξεκίνα τη μέρα σου με τον πιο γευστικό τρόπο.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top