Tο full body workout για τις καλοκαιρινές σου προπονήσεις

Ο άγγελος της Victoria’s Secret, Romee Strijd, μας γυμνάζει δυναμικά!

Romee Strijd

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και το μυαλό είναι κολλημένο στις δροσερές βουτιές στην παραλία. Κρίμα που δεν μπορούμε (ακόμα) να φοράμε 24/7 μαγιό κάτω από τον καυτό ήλιο, όμως θα έρθει και αυτή η στιγμή.

Σεβόμαστε το σώμα μας: Παραμένουμε fit όλο το καλοκαίρι!

Έως τότε φροντίζουμε να διατηρήσουμε ακέραιη την καθημερινή μας επαφή με τη γυμναστική, απολαμβάνοντας τα οφέλη της. Αν, παρόλα αυτά, λόγω της ζέστης ή λόγω του μυαλού που τρέχει σε άλλα μέρη και άλλους τόπους, η διάθεσή σου για γυμναστική είναι περιορισμένη, σου έχω νέο challenge, ώστε να διατηρηθείς σε φόρμα.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να προπονηθείς μαζί με την κούκλα Romee Strijd, που όπως φαίνεται και στις πασαρέλες γνωρίζει πολύ καλά από καλλίγραμμο σώμα; Το διάσημο μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό από την προσθήκη του στην οικογένεια Victoria’s Secret, σου έχει ετοιμάσει ένα ολοκληρωμένο full body πρόγραμμα γυμναστικής, που με ελάχιστο εξοπλισμό (1 λάστιχο και βαράκια) μπορείς να το ακολουθήσεις είτε μόνη από την άνεση του σπιτιού σου, είτε στο γυμναστήριο.

Tips για να μειώσεις εύκολα τις θερμίδες το καλοκαίρι!

Η Strijd, που σύντομα περιμένει το πρώτο της παιδί, σου δείχνει πως να εκμεταλλευτείς έξυπνα 30 λεπτά γυμναστικής κάνοντας απλές και μεθοδικές ασκήσεις, οι οποίες στοχεύουν απευθείας στην σύσφιξη  πολλών ομάδων μυών του σώματος, με το αποτέλεσμα να είναι απλά μοναδικό. Τι λές; Θα το τολμήσεις;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HELLO SINGAPORE 🇸🇬

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

 

Πηγή: AllYou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top