Αυτές είναι οι σπιτικές μάσκες που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου!

Προσφέρουν θρέψη και ενυδάτωση

μαλλιά

Τώρα που #ΜένουμεΣπίτι και έχουμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας είναι μια καλή ευκαιρία να προσέξουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας και γιατί όχι να μην γίνουμε beauty experts χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε ένα σκασμό λεφτά για προϊόντα καλλωπισμού.

Είναι η στιγμή να αρχίσεις τα πειράματα και τις δοκιμές με απλά υλικά που έχεις στην κουζίνα σου, τα οποία αν χρησιμοποιείς σωστά και ακολουθώντας τα tips των ειδικών, μόνο να ωφεληθείς μπορείς.

Κάνε scroll down και ανακάλυψε δυο super θρεπτικές μάσκες για τα μαλλιά με βασικό συστατικό την μπανάνα, η οποία δεν είναι μόνο πλούσια σε κάλλιο, αλλά περιέχει και φυσικά έλαια που δημιουργούν λάμψη. Το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει. Το υπόσχομαι!

#1 Μάσκα μαλλιών με μπανάνα, αβοκάντο. Ιδανική για εύθραυστα μαλλιά και την ενίσχυση των θυλάκων της τρίχας

Θα χρειαστείς:

1 μπανάνα (ώριμη)

1 1/2 αβοκάντο

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο/ λάδι καρύδας/ λάδι jojoba (ότι έχεις)

Σε ένα μπολ πολτοποίησε την μπανάνα μαζί με το αβοκάντο μέχρι να σχηματιστεί μια παχύρευστη πάστα. Έπειτα πρόσθεσε το λάδι της αρεσκείας σου, μέχρι τα υλικά να δημιουργήσουν μια ομοιόμορφη υφή. Είναι έτοιμη για χρήση.
Μπορείς να την εφαρμόζεις σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας απαλό μασάζ από την ρίζα έως της άκρες. Δύο φορές τον μήνα είναι αρκετός χρόνος για να δεις σούπερ αποτελέσματα.

#2 Μάσκα μαλλιών με μπανάνα, γιαούρτι. Ιδανική για προστασία από την ψαλίδα, θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Θα χρειαστείς:

1 μπανάνα (ώριμη)

3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι

Πολτοποίησε την μπανάνα με πιρούνι ή το μπλέντερ και στην συνέχεια πρόσθεσε τις κουταλιές γιαουρτιού. Ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να δημιουργήσεις μια ομοιόμορφη πάστα. Έτοιμη η μάσκα. Μπορείς να την χρησιμοποιείς μια φορά την εβδομάδα ώστε να αποκτήσουν τα μαλλιά σου, την λάμψη που τους αξίζουν.

Της Κωνσταντίνας Κύρκου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top