Τέσσερις τρόποι για να χάσετε 5 κιλά σε ένα μήνα!

Και δεν εννοούμε να μένετε νηστικοί!

πρωινό

Μπορεί κανείς να χάσει 5 κιλά μέσα σε ένα μήνα; Η απάντηση δεν είναι «ναι» ή «όχι». Εξαρτάται από τα περιττά κιλά που κουβαλάει ο καθένας, από τις διατροφικές του συνήθειες και την αποφασιστικότητά του να μπει σε ένα πρόγραμμα διατροφής. Ευτυχώς, ακόμα και για όσους δυσκολεύονται πολύ να ακολουθήσουν πιστά μια δίαιτα, υπάρχουν 4 κανόνες που υπόσχονται απώλεια βάρους χωρίς συγκεκριμένη δίαιτα. 

1. Σωστό πρωινό

Το ακούμε συνέχεια, αλλά κατά πόσο το τηρούμε; Ένα ποτήρι ζεστό νερό κάθε πρωί πριν από το πρωινό μας γεύμα, θα βελτιώσει την καλή λειτουργία του οργανισμού, την πέψη και θα βοηθήσει στην απώλεια κιλών.
Κάθε σωστή δίαιτα και διατροφή προτείνει ένα πλούσιο και θρεπτικό πρωινό. Το πρώτο γεύμα της ημέρες εκτός από φρούτα και λαχανικά πρέπει να περιλαμβάνει πρωτεΐνη και «καλούς» υδατάνθρακες ώστε να «ξυπνήσει» ο μεταβολισμός. Επιλέξτε μούρα, ξηρούς καρπούς, βρώμη, μέλι και γιαούρτι για ένα δυναμωτικό πρωινό.

2. Προσοχή στη ζάχαρη

Η ζάχαρη υπάρχει παντού, οπότε μη νομίζετε ότι αρκεί να μη βάζετε ζάχαρη στον καφέ σας. Αποφύγετε ποτά, φαγητά και γλυκά που περιέχουν κατεργασμένη ζάχαρη στα συστατικά τους.

3. Ροφήματα για απώλεια κιλών

Ο καφές αλλά και το τσάι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια κιλών, αν όμως βάζετε γάλα, ζάχαρη ή σαντιγί, τότε καλό είναι να αλλάξετε συνήθειες. Προτιμήστε τον σκέτο και μυρωδάτο!

4.Γυμναστική 

Εντάξτε το περπάτημα για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, αποφύγετε το αυτοκίνητο, το ασανσέρ ή τις συγκοινωνίες όταν και όπου μπορείτε. Περπατήστε μέχρι την στάση του λεωφορείου ή τη δουλειά σας αν είναι κοντά, ανεβείτε τις σκάλες της πολυκατοικίας σας και περπατήστε το απόγευμα μέχρι το πλησιέστερο πάρκο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top