Η Angela Fabre στις 17 Ιανουαρίου στον Μικρό Κεραμεικό

Ένα μουσικό ταξίδι στις γυναίκειες φωνές της δεκαετίας του '70 και του '80

Angela Fabre

Μετά την sold out παράσταση της το φθινόπωρο, η Angela Fabre επιστρέφει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στον Mικρό Kεραμεικό για να μαγέψει το κοινό με τη μοναδική της φωνή και το ταξίδι της στις γυναίκειες φωνές της δεκαετίας του '70 και του '80.

H Angela Fabre γεννήθηκε στο Παρίσι, αλλά ήταν πολύ μικρή όταν οι γονείς της αποφάσισαν μετά από διακοπές να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Τα ακούσματα της ποικίλα από ελληνικά τραγούδια και παραδοσιακά κλασικά γαλλικά έως την αμερικάνικη γυναικεία φολκ ροκ που τη λατρεύει

Επέστρεψε στην πατρίδα για μουσικές σπουδές κι υποκριτικής κι άρχισε αμέσως να εμφανίζεται σε μικρά club του Παρισιού, αλλά να συμμετέχει και σε θιάσους στην ακμάζουσα ανεξάρτητη σκηνή της πόλης. Οι πρώτες κριτικές ήταν ενθουσιώδεις για το μικρό κορίτσι που διασκεύαζε με αυτοπεποίθηση Joni mitchell και Joan Baez, αλλά ξαφνικά προσωπικοί λόγοι θα την κάνουν να επιστρέψει στη δεύτερη πατρίδα της και να ξεκινήσει από την αρχή το δικό της προσωπικό ταξίδι στη μουσική.

Στον Μικρό Κεραμεικό θα εμφανιστεί για δεύτερη φόρα με ένα πλήρες δικό της πρόγραμμα. Θα τη συνοδεύουν 4 εξαίρετοι μουσικοί της Jazz σε ένα σετ τραγουδιών με εκπλήξεις. Carol Κιng, Mina αλλά και Pomm Mylene Farmer σε ένα πρόγραμμα που συναντά τις 70s επαναστάτριες του φεμινιστικού φολκ και τις πιο απαιτητικές σύγχρονες ντίβες. 

Angela Fabre
Μικρός Κεραμεικός
17.1.24, ώρα 21:30

Μαζί της οι:
Χάρης Μπότσης Πιάνο, ενορχηστρώσεις
Μάνος Λούτας Κοντραμπάσο
Αντρέας Γναφάκης Κιθάρα
Θοδωρής Χριστοδούλου Ντραμς

Τιμές εισιτηρίων: 12€ γενική είσοδος

ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
mikroskerameikos@gmail.com 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6982121385

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top