Eκδήλωση για την υποστήριξη αναδασώσεων καμένων εκτάσεων στη χώρα

Παροχή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Eκδήλωση για την υποστήριξη αναδασώσεων

 Στην εποχή της βιωσιμότητας και του ESG, και μετά τα τραγικά γεγονότα του καλοκαιριού για τη χώρα μας αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εκδήλωσης που από τη μια θα πρωτοστατεί στην ενημέρωση γύρω από αυτά τα θέματα, από την άλλη θα βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα με διπλό σκοπό. Την υποστήριξη αναδασώσεων καμένων εκτάσεων στη χώρα και την παροχή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Με την συνδρομή και υποστήριξη των επαγγελματιών, Ελλήνων αλλά και ξένων του χώρου, θα παρουσιαστεί και συνάμα συζητηθεί ένα ευρύ φάσμα θεμάτων γύρω από το ESG έτσι ώστε όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση να αποκτήσουν εικόνα και καλύτερη κατανόηση των αλλαγών που έρχονται από την εφαρμογή και υιοθέτηση του πλαισίου του ESG.

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο 

https://interfima.hapeiron.com/conference/65001056572735bb702b895f

Δεν υπάρχει κόστος για την παρακολούθηση, θα αποσταλεί με την εγγραφή νέος σύνδεσμος όπου θα μπορούν οι συμμετέχοντες να προσφέρουν τη δωρεά τους για το σκοπό ή σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 7 Δεκεμβρίου του 2023 και από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. Με το πέρας της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί αναφορά προς τους συμμετέχοντες σχετική με το ύψος των συνεισφορών και την διάθεση τους προς τους δύο σκοπούς. Θα δωθεί πιστοποιητικό συμμετοχής με την ολοκλήρωση του προγράμματος έναντι ωρών συνεχόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.
Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι η Interfima, το Star.Gr, το Epixeiro.Gr και σύντομα με νέα ανακοίνωση θα ακολουθήσουν εμπορικές εταιρείες και ενημερωτικοί οργανισμοί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top