Στην Αττική το 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Μαιών για την εκπαίδευση

7ου Πανευρωπαϊκού Επιστημονικού Συνεδρίου Μαιών για 1η φορά στην Ελλάδα

Το 7th EMA Educational Conference Στην Αττική

Για 1η φορά στην Ελλάδα φιλοξενείται το 7ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό Συνέδριο Μαιών για την Εκπαίδευση. 

Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη- Εύκολες συνταγές που θα σε συναρπάσουν

Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επιστημονικές εκδηλώσεις για την προαγωγή της ασφαλούς μητρότητας και της υγείας της γυναίκας στην Ευρώπη. Διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Σύλλογο Μαιών (European Midwives Association - EMA) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημών Μαιών/Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ).

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Οκτωβρίου 2023 και θα λάβει χώρα στο Dolce Athens Attica Riviera Hotel στη Βραυρώνα.

Σημαντικές Ημερομηνίες:

· 27 Οκτωβρίου 2023 18:00-21:00 Τελετή Έναρξης
· 29 Οκτωβρίου 2023 10:00-12:00 Παρουσίαση των ψηφισμάτων της διαβούλευσης και τοποθετήσεις Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Ελλάδα, Ιρλανδία, Ολλανδία, Ιταλία, Σλοβακία)

Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητών και ειδικών από όλο τον κόσμο, προσφέροντας ένα μοναδικό φόρουμ για συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών σχετικά με την εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα.

Το θέμα του ευρωπαϊκού συνεδρίου είναι "Η Μαιευτική Εκπαίδευση στο Μέλλον." Ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα, καθώς αντικατοπτρίζει την αναγκαιότητα εξέλιξης της εκπαίδευσης στον τομέα της μαιευτικής για τη βελτίωση της φροντίδας των εγκύων, των νεογνών και ευρύτερα της οικογένειας. Η παρουσία διεθνών οργανισμών, εταιρειών και εκπροσώπων από την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή ενισχύει ακόμα περισσότερο τον επιστημονικό και κοινωνικό χαρακτήρα του συνεδρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικίλες επιστημονικές διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια , κλινικά φροντιστήρια και καινοτόμες παρουσιάσεις. Ο προσανατολισμός προς θέματα όπως η τεχνολογία στην εκπαίδευση, η καινοτομία στη μάθηση και η εκπαίδευση για
τη βιώσιμη ανάπτυξη αποτυπώνουν την καίρια σημασία προσαρμογής στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και τις προκλήσεις που επηρεάζουν τον τομέα της μαιευτικής εκπαίδευσης.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου θα λάβει χώρα Διαβούλευση (Σάββατο 28/10/2023 10:00-19:00) με συμμετοχή εκπροσώπων από κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την δημιουργία consensus εντός του Ευρωπαϊκού Πλαισίου, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι εξελισσόμενες ανάγκες και να προαχθεί η Μαιευτική Εκπαίδευση. Τα αποτελέσματα της Διαβούλευσης θα παρουσιαστούν στα πλαίσια ανοιχτής συζήτησης την Κυριακή 29/10 (10:00-12:00) σε μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με σκοπό την έγκριση και προώθηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για την ενίσχυση και ευθυγράμμιση των προτύπων Μαιευτικής Εκπαίδευσης στην Ευρώπη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου και τους συμμετέχοντες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου: https://emaeducation2023.gr/#welcome.

Το 7th EMA Education Conference αναμένεται να αποτελέσει μια εκδήλωση πλούσια σε γνώση και ανταλλαγή απόψεων που θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, να διευρύνουν το δίκτυο τους και να συμβάλουν στην προώθηση της μαιευτικής εκπαίδευσης και της ποιότητας της μαιευτικής φροντίδας.

Το Dolce Athens Attica Riviera Hotel στη Βραυρώνα είναι ένας υπέροχος τόπος για το συνέδριο, προσφέροντας άνετες εγκαταστάσεις και θέα στη θάλασσα που θα ενθουσιάσει τους συμμετέχοντες.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να καλύψετε κάποια από τις σημαντικές εκδηλώσεις του συνεδρίου μας.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top