Η Tίνα Μιχαηλίδου γράφει για τη θετική εξέλιξη ενός χωρισμού. Ναι, υπάρχει!

Από θεολόγος, νοσηλεύτρια και μετά relationship blogger

Tίνα Μιχαηλίδου: Από Θεολόγος...  Relationship Blogger

Η Τίνα Α. Μιχαηλίδου είναι εκείνη η κοπέλα που μας έμαθε την σημασία του να φεύγεις από μια τοξική σχέση (“Και μη Χειρότερα!” Εκδόσεις 24 Γράμματα), μας έμαθε πώς μια από τις καλύτερες ψυχοθεραπείες είναι να εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε ένα χαρτί (“Του (α)κατάλληλου το χάλι...το ποδοπάτησα με χάρη!” & “Η Βίβλος των Χωρισμένων Γυναικών!” Εκδόσεις Διάνοια).

Η Τίνα Μιχαηλίδου παρουσιάζει το βιβλίο της «Και μη χειρότερα»

Μετά ήρθε και μας έμαθε πως στον έρωτα επιτρέπονται ευκαιρίες και εκεί έκανε την μεγάλη ανατροπή (“Και στα καλύτερα!” Εκδόσεις 24 Γράμματα).

Η στροφή στο συγγραφικό της έργο ήταν το βιβλίο για τον μπαμπά της, όπου η Τίνα μας δίδαξε πως στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία (“Γράμμα στον μπαμπά μου Εκδόσεις Κομνηνός).

Για να τη γνωρίσουμε καλύτερα, τη ρωτήσαμε να μιλήσει τόσο για εκείνη, όσο και για τα βιβλία της.

Γιατί ένας άντρας λέει ψέματα ότι θέλει σχέση ενώ έχει ήδη σχέση;

1. Από Θεολόγος, Βοηθός Νοσηλευτή και από εκεί Συγγραφέας και Relationship Blogger όπου κρατάς τον τίτλο αυτόν τον τίτλο 12 χρόνια της γκουρού των χωρισμών και των σχέσεων. Πώς προέκυψαν τόσο διαφορετικοί κλάδοι;

Η αλήθεια είναι πώς οι σπουδές αλλάζουν, κατά τα άλλα για εμένα όσα έχω κάνει έχουν ως πρωταγωνιστή τον άνθρωπο και να τον κάνω καλά. Δεν πίστευα ποτέ πως θα κρατούσα αυτόν τον τίτλο για 12 χρόνια, ούτε περίμενα ότι θα ασχοληθώ με τόσους διαφορετικούς κλάδους.

2. Το πρώτο σου βιβλίο με τίτλο “Και μη χειρότερα!” έγινε Best Seller και ακολούθησε και η συνέχεια του το “Και στα καλύτερα!” πώς νιώθεις για αυτό ;

Νιώθω απίστευτα χαρούμενη, δεν περίμενα ποτέ πως θα γράψω την θετική εξέλιξη ενός χωρισμού. Και όταν λέω θετική εξέλιξη ενός χωρισμού, εννοώ το γεγονός ότι κάποια στιγμή οι ηρωίδες μου ξεπερνάνε τον χωρισμό τους, προχωράνε παρακάτω και βρίσκουν επιτέλους τον σύντροφο που πάντα ήθελαν. Ουσιαστικά στη συνέχεια του “Και μη χειρότερα!” ήθελα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα και στην αγάπη.

Πληγώθηκες; Η ζωή δεν τελειώνει σ' έναν άνθρωπο

3.Και μετά περνάς στο Σημειωματάριό σου και στη Βίβλο σου πώς προέκυψαν αυτά ;

Το Σημειωματάριό μου (“Του (α)κατάλληλου το χάλι...το ποδοπάτησα με χάρη!”) είναι ένα Σημειωματάριο με δικά μου quotes, αλλά και με quotes του μπαμπά μου και στις λευκές σελίδες μπορεί κάποιος να καταγράψει όλα του τα συναισθήματα. Η Βίβλος των Χωρισμένων Γυναικών! είναι ένα βιβλίο με συμβουλές, tips, quotes για χωρισμούς με βάση την προσωπική μου εμπειρία.

4. Και το τελευταίο σου βιβλίο “Γράμμα στον μπαμπά μου” είναι ένα πολύ διαφορετικό βιβλίο. Μίλησέ μας για αυτό.

Το “Γράμμα στον μπαμπά μου” όντως είναι ένα πολύ διαφορετικό βιβλίο,όπου καταγράφω τις αναμνήσεις που έχω με τον μπαμπά μου από την παιδική ηλικία, μέχρι την ημέρα που “έφυγε”. Μέσα υπάρχει και ένα γράμμα προς τους συγγενείς και τους φροντιστές που φροντίζουν ασθενείς με χρόνιες παθήσεις. Δεν είναι εύκολο να είσαι κόρη και συνάμα φροντιστής, είναι απίστευτα δύσκολο,για αυτό και έγραψα αυτό το βιβλίο.

5. Πού μπορεί να βρει κάποιος τα βιβλία σου;

“Τα βιβλία μου μπορεί να τα βρει :

· Eκδόσεις 24 Γράμματα (“Και μη χειρότερα!”, “Και στα καλύτερα!”)

· Εκδόσεις Διάνοια (“Του (α)κατάλληλου το χάλι...το ποδοπάτησα με χάρη!”, “Η Βίβλος των Χωρισμένων Γυναικών!”)

· Εκδόσεις Κομνηνός (“Γράμμα στον μπαμπά μου”)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top