Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Ηλιούπολης: Το πρόγραμμα των συναυλιών και παραστάσεων

Ο Κώστας Μακεδόνας και ο ΤΑΦ Λάθος σας περιμένουν

Κώστας Μακεδόνας

Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 άνοιξε τις πόρτες του το Φεστιβάλ Ηλιούπολης, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής», με τη Γεωργία Νταγάκη.

Aυγουστιάτικη Πανσέληνος: Η Φωτεινή Δάρρα στο αρχαίο θέατρο της Πλευρώνας

Το Φεστιβάλ, στη συνέχεια, θα φιλοξενήσει τις πιο πολυαναμενόμενες θεατρικές & μουσικές παραγωγές του καλοκαιριού και φιλοδοξεί να αποτελέσει, για μια ακόμη χρονιά, αγαπημένο «στέκι» για όλους τους φιλότεχνους!

Συγκεκριμένα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μερικά από τα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας, από τους κορυφαίους εκπρόσωπους της εγχώριας θεατρικής «σκηνής» ενώ παράλληλα, οι φίλοι της μουσικής θα απολαύσουν αγαπημένους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές, που θα μας ταξιδέψουν από τους παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους της πατρίδας μας σε έντεχνα ακούσματα, από τους ροκ ρυθμούς μέχρι το εξαιρετικά ενδιαφέρον hip hop ρεπερτόριο της νέας γενιάς.

Το Φεστιβάλ Ηλιούπολης παραμένει σταθερό στην αισθητική και τη φιλοσοφία του, αφ’ ενός προσφέροντας βήμα σε αξιόλογους δημιουργούς, καταξιωμένους αλλά και νεότερους, που με το όραμα και το ιδιαίτερο προσωπικό τους ύφος, υπηρετούν με συνέπεια την τέχνη τους και αφ’ ετέρου στοχεύοντας στην πρόσβαση των πολιτών σε υψηλής ποιότητας πολιτιστικά αγαθά.

Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη), τηλ. 210 9923840.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00

Δείτε εδώ τις συναυλίες και τις θεατρικές παραστάσεις του Festival Ilioupolis

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top