O Γιώργος Σαμπάνης έρχεται για δύο μοναδικές συναυλίες

Guest η Παυλίνα Βουλγαράκη

Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος στις 11 και 12 Ιουλίου για δύο μαγικές βραδιές κάτω από τ΄αστέρια!

Είναι αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς» ερμηνευτές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Γιώργος Σαμπάνης: Αύριο η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Τεχνόπολη!

Με όλες τις προσωπικές του επιτυχίες να σκαρφαλώνουν στο νούμερο 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart, να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube ,αλλά και με δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες, να πρωταγωνιστούν στον αέρα των ραδιοφώνων και στις καρδιές του κόσμου.

Πορτοκάλογλου- Μόρφη: Ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία

Ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τη 11μελή μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του, θα μας συναντήσει στο υπέροχο «Άλσος» για δύο μαγικές βραδιές και θα μας παρασύρει στον ρυθμό των τραγουδιών του! Θα μας αγγίξει με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει τις μπαλάντες του αλλά και θα μας σηκώσει όρθιους σε ένα ξέφρενο πάρτυ. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική του και θα τραγουδήσουμε, θα ερωτευτούμε, θα νοσταλγήσουμε, θα ταξιδέψουμε και θα το «ζήσουμε μαζί του», γιατί όλα είναι «μουσική»!

Guest η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη με την μοναδική ενέργειά της αλλά και τη δυναμική σκηνική της παρουσία.

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παράστασης: 20:30

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top