Η Παυλίνα Βουλγαράκη στον Κήπο του Μεγάρου

Η τραγουδίστρια « Κόντρα σε όλους, μαζί σου»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται στο «Κήπο του Μεγάρου» την Κυριακή 9 Ιουλίου σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή για να γιορτάσει τα γενέθλια της και να μας παρασύρει σε όλα αυτά που έχει αγαπήσει, αλλά και να μας συστήσει τις καινούργιες της αγάπες.

Καταιγιστικοί Helloween λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής, βρίσκεται σε μία δημιουργική φάση μεγάλης εσωτερικής αλλαγής που σηματοδοτεί και μια «καλλιτεχνική αναγέννηση»!

Πιο έτοιμη από ποτέ να εκφράσει τον πιο δυναμικό κι αυθεντικό εαυτό της στη σκηνή αλλά και στα νέα τραγούδια που ετοιμάζει, τα οποία αναμένεται να μας ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Οι νέες μουσικές προτάσεις της Παυλίνας Βουλγαράκη θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα και θα τις παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας στον μοναδικό «Κήπο του Μεγάρου».

Η Παυλίνα επέλεξε ως τίτλο της παράστασης το « Κόντρα σε όλους, μαζί σου», στίχο από το υπέροχο τραγούδι που έχει γράψει μαζί με τη Δήμητρα Γαλάνη, «Χίλιες Ζωές».

Ο τίτλος της παράστασης είναι άκρως συμβολικός, αφού κόντρα σε ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα, θα μας κάνει κοινωνούς της μεγάλης αλλαγής αλλά και έντονης καλλιτεχνικής έκφρασης , εξερευνώντας παράλληλα απάτητα μουσικά μονοπάτια.

Οι Swingin Cats LIVE στο Gazarte

GUESTS: Rous & Leon of Athens

Προπώληση εισιτηρίων 

Ραντεβού λοιπόν στις 9 Ιουλίου στον «Κήπο του Μεγάρου» για τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε, να νοσταλγήσουμε, να ερωτευτούμε και να φύγουμε στο τέλος της βραδιάς με τη ψυχή μας γεμάτη από μουσική και φως!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top