To ΕΜΣΤ μας ξεναγεί στην ήδη αγαπημένη έκθεση «Modern Love»

Ατομικές και ομαδικές ξεναγήσεις από την Κατερίνα Ζαχαρoπούλου

Modern Love: Ατομικές Και Ομαδικές Ξεναγήσεις Στο ΕΜΣΤ

Στο πλαίσιο της βαθύτερης γνωριμίας με τα έργα και τους καλλιτέχνες της κεντρικής ομαδικής έκθεσης του ΕΜΣΤ Modern Love (η Αγάπη στα Χρόνια της Ψυχρής Οικειότητας) σε επιμέλεια της καλλιτεχνικής του διευθύντριας Κατερίνας Γρέγου, η εικαστικός και ειδική σε θέματα καλλιτεχνικής εκπαίδευσης Κατερίνα Ζαχαρoπούλου, δημιουργός της εκπομπής της ΕΡΤ 2 «Η Εποχή των Εικόνων», ξεναγεί το κοινό στην έκθεση, κάθε Πέμπτη 18.00 – 20.00 (για ομάδες) και Σάββατο 12.00 – 14.00 (για το κοινό).

Αποκριά και Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ - Όλες οι δράσεις και εκδηλώσεις!

Η έκθεση, στην οποία συμμετέχουν 24 καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διερευνά την αγάπη και τους στενούς ανθρώπινους δεσμούς στην εποχή της ψηφιακής διασύνδεσης και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργεί  ερωτήματα και συναισθήματα γύρω από τους τρόπους  με τους οποίους συνδεόμαστε, αγαπάμε, βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε  σήμερα τις ανθρώπινες σχέσεις. Το κοινό έρχεται σε επαφή με έργα που άλλοτε ξαφνιάζουν, άλλοτε προκαλούν τις λεγόμενες «ψυχρές οικειότητες», μέσα από τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ,  άλλοτε φωτίζουν και γιορτάζουν τον έρωτα σε όλες του τις μορφές.

To ΕΜΣΤ μας ξεναγεί στην ήδη αγαπημένη έκθεση «Modern Love»
 
Η έκθεση Modern Love (η Αγάπη στα Χρόνια της Ψυχρής Οικειότητας) αποτυπώνει τις καινούριες τεχνολογίες της επιθυμίας και μπορεί να λειτουργήσει ως ένας πλάγιος οδηγός συναισθηματικής αγωγής στο παρόν. Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά της σύγχρονης τεχνολογίας και ποια η επίδραση τους στις πιο οικείες μας σχέσεις∙ τι σημαίνει η κατάλυση των ορίων μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου σε σχέση με την προσωπική μας ζωή∙ πώς έχει επιδράσει το Ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον αυτοπροσδιορισμό και στα θέματα ταυτότητας∙ πώς αντιμετωπίζουν οι καλλιτέχνες σήμερα όλα αυτά τα θέματα;
 
Οι δίωρες συναντήσεις – ξεναγήσεις στην έκθεση στοχεύουν σε έναν διάλογο για τη διεκδίκηση της αγάπης εκτός των τρόπων εργαλειοποίησής της, σε ένα οδοιπορικό συνειδητοποίησης της χρονικής συγκυρίας, στην αναζήτηση  τρόπων να ανταποκριθούμε με φυσική αλληλεπίδραση και ενσυναίσθηση στις συναισθηματικές προκλήσεις του σήμερα.

To ΕΜΣΤ μας ξεναγεί στην ήδη αγαπημένη έκθεση «Modern Love»
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

  • Συμμετοχή με δελτία εισόδου (εισιτήριο γενικής εισόδου στο Mουσείο) που διανέμονται με σειρά προτεραιότητας μισή ώρα πριν την ξενάγηση.
  • Κάθε Πέμπτη (18.00-20.00) πραγματοποιούνται ξεναγήσεις μόνο για ομάδες, κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης στο 211 1019055, Τρίτη-Σάββατο 11.00-16.00.
  • Κάθε ξενάγηση διαρκεί 2 ώρες. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα.
  • Γενική είσοδος: Κανονικό: 8 €, Μειωμένο (και για τις ομάδες): 4 €.

To ΕΜΣΤ μας ξεναγεί στην ήδη αγαπημένη έκθεση «Modern Love»

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
 

  • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
  • 18.02
  • ΜΑΡΤΙΟΣ
  • 02.03 (για ομάδες), 04.03, 16.03 (για ομάδες), 18.03, 30.03 (για ομάδες)
  • ΑΠΡΙΛΙΟΣ
  • 01.04, 06.04 (για ομάδες), 08.04, 27.04 (για ομάδες), 29.04
  • ΜΑΙΟΣ
  • 11.05 (για ομάδες),13.05, 25.05 (για ομάδες), 27.05

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΣΤ
Τρίτη-Κυριακή: 11.00-19.00, την Πέμπτη έως τις 22.00
Η τελευταία είσοδος στο Μουσείο είναι στις 18.30, όλες τις ημέρες, εκτός της Πέμπτης που είναι στις 21.30. Την ίδια ώρα κλείνει το ταμείο έκδοσης εισιτηρίων και το πωλητήριο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top