Πάραταση παραστάσεων για το θεατρικό «Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης»

Η επιτυχία συνεχίζεται στο Θέατρο Στοά

Εγώ, Ο Μάρκος Βαμβακάρης: Παράταση Εμφανίσεων

Παρατείνονται για ένα ακόμα μήνα οι παραστάσεις στο Θέατρο Στοά για το έργο της Νάσης Τουμπακάρη «Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης» που σκηνοθέτησε και ερμηνεύει ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Το έργο που παρουσιάζεται εκ νέου από τον Νοέμβριο, είναι μια μεγάλη επιτυχία της Στοάς αλλά και του ίδιου του σκηνοθέτη και ερμηνευτή που εξακολουθεί να απολαμβάνει την εκτίμηση και την αγάπη του κοινού με τα πιο επαινετικά σχόλια. 

Τα παιδιά διαβάζουν αρχαίους

Ο μονόλογος αυτός παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 στη ΣΤΟΑ και στη συνέχεια παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο της ΕΜΣ), στη Σύρο (Θέατρο Απόλλων), στην Κόρινθο (Θέατρο Περιγιαλίου), στον Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο), στη Λεμεσό (θέατρο Ριάλτο) και τέλος στο Μικρό  Άνεσις στους Αμπελοκήπους εγκαινιάζοντας το 2019 το νέο αυτό θέατρο. Έχουν δοθεί συνολικά περί τις 250 παραστάσεις που παρακολούθησαν 25.000 θεατές, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του Θανάση Παπαγεωργίου, τόσο από την επίσημη κριτική και το Κοινό όσο κυρίως από τη Θεατρική Κοινότητα. 

Πάραταση παραστάσεων για το θεατρικό «Εγώ ο Μάρκος Βαμβακάρης»

Η τωρινή του επανάληψη εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια της Στοάς, που η πανδημία δεν επέτρεψε να εορταστούν όταν και όπως έπρεπε, μαζί με μία σειρά εκδηλώσεων, όπως ποιητικές βραδιές, μουσικά αφιερώματα, παραστάσεις του θεατρικού εργαστηρίου της Στοάς και τέλος το ανέβασμα, στο τέλος της σεζόν, ενός καινούργιου έργου του ίδιου του Παπαγεωργίου με τίτλο «Για τα μάτια της Βαλέρια». 

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στο VOX με μία νέα πρόταση

Είναι η 52η θεατρική περίοδος του ιστορικού αυτού θεάτρου που ιδρύθηκε στου Ζωγράφου το 1971 και έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς παρουσιάζοντας περί τα 150 έργα για μικρούς και μεγάλους δημιουργώντας ένα μοναδικό ρεκόρ μακροβιότερου θεάτρου υπό την διεύθυνση του ίδιου καλλιτεχνικού διευθυντή. 

Ο μονόλογος «Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης» γράφτηκε από τη Νάση Τουμπακάρη και βασίστηκε στην αυτοβιογραφία του Μάρκου Βαμβακάρη της Αγγελικής Βέλλου-Κάϊλ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση. 
Η σκηνογραφική και ενδυματολογική επιμέλεια ανήκει στη Λέα Κούση, μόνιμης συνεργάτιδας του Θεάτρου Στοά.

Info: Θέατρο Στοά, Μπισκίνη 55, Ζωγράφου, τηλ.210 7702830

  • Παραστάσεις: Παρασκευή & Σάββατο ώρα 20:30 
  • Κυριακή ώρα 19:00
  • Διάρκεια:  90΄
  • Τιμές εισιτηρίων:  15 € | 12 € (ΑμΕΑ, φοιτητικά, άνω των 65, άνεργοι)
     
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top