Κωνσταντίνος Αργυρός - 50 Cent: Αναβλήθηκε η συναυλία στο ΟΑΚΑ

Η ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα

Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50 Cent στο ΟΑΚΑ, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου, μεταφέρεται για αύριο, Κυριακή 30/10.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι είπε για τη συναυλία με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ

Ο λόγος αυτής της μικρής αλλαγής ήταν κάποια τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν την τελευταία στιγμή στην ηχητική και οπτική διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η δισκογραφική εταιρεία Panik Records εξέδωσε ανακοίνωση στα social media σχετικά με την…αλλαγή σχεδίων ζητώντας συγγνώμη για την αναστάτωση.    

Κωνσταντίνος Αργυρός - 50 Cent: Χαλαρές στιγμές πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

Ο δημοφιλής ράπερ 50 Cent θα μοιραστεί την ίδια σκηνή με τον επιτυχημένο λαϊκό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό για τα 40 χρόνια του εμβληματικού σταδίου.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης-φαινόμενο με τις δεκάδες πλατινένιες επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, θα «μαγέψει» τους θεατές με τα προσωπικά του mega hits και τις δυνατές του ερμηνείες.

Ο 50 Cent – όπως επισημαίνει ακόμα η PANIK Records – είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ράπερ παγκοσμίως, ο οποίος ολοκληρώνει σταδιακά το φετινό του tour και έρχεται στην ελληνική πρωτεύουσα, ύστερα από 16 χρόνια, με full band και full program ώστε να συναρπάσει με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει.

Μάλιστα, στο opening act της συναυλίας θα είναι η Josephine, ο FY και οι Kings. Ακόμα, special guests θα είναι ο Light και ο Rack. Τέλος, την παρουσίαση της μουσικής βραδιάς έχει αναλάβει ο γνωστός YouTuber και Instagrammer, Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Νέα ανακοίνωση για τη συναυλία - Τι θα γίνει με την επιστροφή χρημάτων

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top