Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus

Για δύο Παρασκευές, 14 και 21 Οκτωβρίου

Γεράσιμος Ανδρεάτος: Στην Μουσική Σκηνή Ίλιον Plus

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του λαϊκού μας τραγουδιού, παρέα με το μπουζούκι του, 
μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών και αγαπημένων καλεσμένων μας προσκαλεί στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus για δύο Παρασκευές, 14 και 21 Οκτωβρίου. 

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα υποδεχτεί αγαπημένους καλεσμένους όπως οι Μάκης Ψαραδέλλης, Αντρέας Παππάς, Νίκος Φάρφας και Νίκος Χατζηδημητρίου και μας υπόσχεται όπως πάντα, αυθεντική διασκέδαση με τραγούδια που συγκινούν τους γνώστες και λάτρεις του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού.

Με υπέροχα  τραγούδια που έχει ερμηνεύσει κατά την μουσική πορεία όπως τα Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, Στη σκέψη της τρελής, Ο γκρεμός, Πρώτο φθινόπωρο, Το σκάκι, Ο κουρασμένος δρόμος μου, Οι γυναίκες οι παλιές και άλλα, καθώς και με τραγούδια – διαμάντια του λαϊκού μας τραγουδιού, θα παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο «Είπα να έρθω αγάπη να σε βρω». Στο φιλόξενο χώρο του Ίλιον Plus ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η ορχήστρα του θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο  «Για εκείνη» σε μουσική του Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους της Τασίας Δικοπούλου. 

Παίζουν μαζί του οι μουσικοί Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο, ο οποίος έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια, Βασίλης Παπαδόπουλος στο μπουζούκι, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης στην κιθάρα και στο τραγούδι, Νίκος Σκομόπουλος στα τύμπανα και Γιάννης Γρυπαίος στο μπάσο.

  Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus

Πληροφορίες
Παρασκευές 14 & 21 Οκτωβρίου
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 10 ευρώ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top