Μία μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

9 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Μία μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ με τους Τερμίτες, υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του ’90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούγονται και να παίζονται.

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται καμιά αφορμή για μια συναυλία γιορτή για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Η αφορμή παρόλα αυτά είναι τα 3 χρόνια από τον θάνατο του, αλλά και η επιθυμία συναδέλφων - φίλων του να βρεθούν επί σκηνής και να τραγουδήσουν το σπουδαίο ρεπερτόριο του.

Συμμετέχουν οι:

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΡΑΤΖΟΛΗ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΙΟΥ, ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, ΜΙΡΕΛΛΑ ΠΑΧΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, STEVE TESSER, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ

και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μαζί τους επι σκηνής παίζουν, οι φίλοι και συνεργάτες του Λαυρέντη μουσικοί: Άκης Αμπράζης: μπάσο, υπεύθυνος ορχήστρας, Νίκος Καλαντζάκος: πιάνο, πλήκτρα, ενορχήστρωση, Steve Tesser: ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, τραγούδι, Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, κρουστά, Ηλίας Λαμπρόπουλος:  γκάιντα, βιολί, κλαρίνο, τρομπέτα, μπαγλαμάς.

Υπεύθυνοι ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 19.30

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση 17€, αγορά στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας 20€

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top