Οι Pink Martini στο μεγαλύτερο party του καλοκαιριού

Θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο Faliro Summer Theater στις 25/7

Οι Pink Martini στο Faliro Summer Theater

Έρχονται την κατάλληλη στιγμή, για να μας χαρίσουν αισιοδοξία και να μας ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με το κοσμοπολίτικο εθιστικό κοκτέιλ τους.

Οι πολυαγαπημένοι Pink Martini κάνουν στάση στην Αθήνα, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου για μια φαντασμαγορική συναυλία δίπλα στο κύμα, στο Faliro Summer Theater.



Για πρώτη φορά σε αυτή τη συναυλία θα συμμετέχουν και οι δύο φωνές τους συγκροτήματος, η China Forbes και η Storm Large, κάνοντας την συναυλία γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε. Μαζί τους και οι και οι υπέροχοι Εdna Velasquez και Jimmy Herrod, συνεργάτες τους στα φωνητικά τα τελευταία χρόνια. 

Η μαγική συνταγή των Pink Martini βασίζεται στην φαντασία και την φρεσκάδα της μουσικής τους που συνδυάζει ρετρό και τζαζ μοτίβα με ροκ και ποπ ρυθμούς αλλά και μια ποικιλία μουσικών από όλο τον κόσμο. 

Στην Ελλάδα αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν το «Sympatique» (Je ne veux pas travailler). Μας ξάφνιασαν με την απόδοση τους στα «Παιδιά του Πειραιά», μας ταξίδεψαν στο παρελθόν με το «Amado mio», μας χάρισαν την ονειροπόληση στο «Una notte a Napoli».

Το δωδεκαμελές συγκρότημα, με μουσικούς που προέρχονται από διαφορετικές χώρες και μουσικές επιρροές, από κλασική μουσική μέχρι τζαζ και ροκ, δημιουργήθηκε το 1994 από τον πιανίστα, απόφοιτο του Χάρβαρντ, Τhomas Lauderdale με βάση το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια China Forbes, η οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον Lauderdale, όντας συμφοιτητές στο Χάρβαρντ.

Κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ «Sympatique» σε δική τους παραγωγή, πουλώντας πάνω από 1,3 εκατομμύρια αντίγραφα παγκοσμίως. Την επόμενη χρονιά έκαναν το ντεμπούτο τους στην Ευρώπη, στο Φεστιβάλ των Καννών, συνοδευόμενοι από την Συμφωνική Ορχήστρα του Όρεγκον, όπου απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές. Έκτοτε άρχισαν να περιοδεύουν με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, έχοντας πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια albums. 

Η Ελλάδα αποτελεί αγαπημένο τους συναυλιακό προορισμό καθώς μας επισκέπτονται από το 2001 με sold out εμφανίσεις αποδεικνύοντας έτσι πως είναι και ένα από τα αγαπημένα γκρουπ των Ελλήνων.

«Είμαστε σαν μουσικοί αρχαιολόγοι που ανασύρουμε μελωδίες και ρυθμούς από διάφορα μέρη του κόσμου και δημιουργούμε ένα είδος μοντέρνας μουσικής» όπως περιγράφει ο ιδρυτής τους Thomas Lauderdale.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022
Ωρα: 21.30
Προπώληση: viva.gr & ticketsevices.gr 
Τιμές εισιτηρίων: 25-65 ευρώ

Faliro Summer Theater:
Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top