Μαθητικό συνέδριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Διοργανώνεται από τον R.E.A.L. Science το Σάββατο 2 Απριλίου

αφισα συνεδριου

Μαθητικό συνέδριο με δωρεάν συμμετοχή διοργανώνει ο οργανισμός R.E.A.L. Science, το πρώτο του είδους του για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. 

Χρήστος Δημόπουλος: «Με τη μελέτη της ιστορίας κατανοούμε τον άνθρωπο» 

Μέσα από δίωρα sessions από τις 10:00π.μ. ως τις 8:μμ του Σαββάτου 2 Απριλίου στην πλατφόρμα του Zoom, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με νέους επιστήμονες από όλους τους επιστημονικούς τομείς. Στο τέλος κάθε session όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεις στους εθελοντές με ό,τι απορίες έχουν πάνω στο επάγγελμα και την διαδρομή τους. 
 
Το REAL Compass έχει στόχο να συστήσει στους μαθητές, ενεργούς και νέους επαγγελματίες, επιστήμονες και ερευνητές. σχετικά με την καριέρα που ακολουθούν σε ποικίλα και διαφορετικά επιστημονικά πεδία. 

Επίσης ειδικό session θα αφιερωθεί σε συζήτηση πάνω στις αλλαγές του μηχανογραφικού, τον ακαδημαϊκό χάρτη, την αγορά εργασίας μετά την πανδημία, ενώ θα πραγματοποιηθεί Coffee break κατά το οποίο οι μαθητές θα μπορέσουν να γνωρίσουν τους εθελοντές μας και να μιλήσουν μαζί τους.

Νέα κυκλοφορία - Κωνσταντίνος Ιωακειμίδης: Ευφροσύνη - Όλα όσα θυμάμαι

Η διοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο των επερχόμενων εξετάσεων και των αποφάσεων που καλούνται να πάρουν οι μαθητές για τις σπουδές και την πιθανή μελλοντική τους σταδιοδρομία.
 
Αναλυτικότερα: 

REAL Compass
Σάββατο 2 Απριλίου 2022
 
Πρωινά Sessions 10 πμ-12 μμ και 12- 2μμ
Coffee break: 2:30 me 3:30
Απογευματινά Sessions 4μμ-6μμ και 6 - 8μμ
 
Εγγραφές: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_q1ZFNjKmTVKzaVls3GxxNw
 
Πληροφορίες: https://realscience.gr/index.php/pages/team/02-team/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top