CREAMY W BOOKS: Βάζουν ένα λιθαράκι στις προσπάθειες σωματείου ΕΛΠΙΔΑ

Έσοδα από τις πωλήσεις βιβλίων θα διατεθούν στο σωματείο ΕΛΠΙΔΑ

CREAMY W BOOKS

Oι εκδόσεις CREAMY W, µε πολύ́ µεγάλη χαρά́, θα διαθέσουν  όλα τα έσοδα των βιβλίων τα οποία θα αγοραστούν την τελευταία εβδοµάδα του Φεβρουαρίου, στο σωµατείο «ΕΛΠΙ∆Α- Σύλλογος Φίλων Παιδιών µε καρκίνο».

Παιδικός καρκίνος: Τα συγχαρητήρια Δένδια στο Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Με µεγάλη ευγνωµοσύνη προς τους αναγνώστες που αγκάλιασαν τα βιβλία µας, θα διαθέσουµε όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της τελευταίας εβδοµάδας του Φεβρουαρίου, σ’ ένα ευγενή κοινωφελή σκοπό, που χρόνια τώρα προσφέρει τα µέγιστα στα παιδιά µε καρκίνο.

Οι εκδόσεις CREAMY W BOOKS θα διαθέσουν, λοιπόν, όλα τα έσοδα του διαστήµατος 21-28 Φεβρουαρίου από τις πωλήσεις των βιβλίων, για τις ανάγκες του σωµατείου ΕΛΠΙ∆Α.

Απονομή 8ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής για τον Νέλσον Μαντέλα

Η CREAMY W BOOKS και ο εκδότης κος Francesco Vitali προσωπικά, θα ήθελε να εκφράσει τον θαυµασµό και τον αµέριστο σεβασµό του, στο τόσο πολύτιµο και αξιέπαινο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙ∆Α» και στην πρόεδρο του, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που άοκνα από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του Συλλόγου προσπαθεί να δίνει την ελπίδα στην ΖΩΗ, το πολυτιµότερο αγαθό του ανθρώπου και ιδιαίτερα στις µικρές και αθώες ψυχές των παιδιών όλου του κόσµου.

Ας βοηθήσουµε όλοι µας τα παιδιά που µας χρειάζονται και µαζί να βάλουµε ένα µικρό λιθαράκι στις αξιέπαινες προσπάθειες και το µοναδικό έργο του σωµατείου ΕΛΠΙ∆Α!

Σας ευχαριστούµε µέσα από την καρδιά µας για την στήριξή σας στην συγκέντρωση του µεγαλύτερου δυνατού ποσού για τα παιδιά του Συλλόγου.

Τα βιβλία διατίθενται µέσα από το site του εκδοτικού οίκου: www.creamywbooks.gr


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top