Ο Λάμπρος Φισφής στο μεγαλύτερο show της ζωής του!

Έρχεται με νέα ευφάνταστα κείμενα και signature σχεδιασμό

Λάμπρος Φισφής

Ο Λάμπρος Φισφής, ένας από τους χαρακτηριστικότερους εκπροσώπους του stand-up comedy στη χώρα μας, ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο εγχείρημα της καριέρας του και μας καλεί να απολαύσουμε το νέο πολυαναμενόμενο show του «ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ», στο Tae Kwon Do, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, στις 21.00.

Ο Εγωιστής Γίγαντας στο θέατρο Πειραιώς

O Λάμπρος Φισφής έρχεται  με  νέα ευφάνταστα κείμενα και signature σχεδιασμό 

O Λάμπρος Φισφής έρχεται  με  νέα ευφάνταστα κείμενα και signature σχεδιασμό 

2 χρόνια Covid και 4 season lock

down μετά, o one of a kind κωμικός επιστρέφει στην Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιση στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου. Στη δεκαετή του θητεία έχει εμφανιστεί σε μπαρ, club, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, θέατρα, μουσικές σκηνές, μπουάτ και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, εντός και εκτός Ελλάδας. Έχει παίξει για εκατοντάδες θεατές, δεκάδες θεατές και μια φορά για έναν θεατή. Θέλοντας να σκληραγωγηθεί ακόμα πιο πολύ, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αναμετρηθεί με την νέα μεγάλη του πρόκληση. Αυτή τη φορά ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί σε στάδιο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου μέσα από ένα show που όμοιό του δεν έχει ξανασυμβεί.

Παράταση παραστάσεων για τον «Τζεμ»

Χωρίς να αφήνει καμία λεπτομέρεια της καθημερινότητας έξω από το μικροσκόπιό του, μας περιμένει με νέα ευφάνταστα κείμενα, signature αυτοσχεδιασμό και, φυσικά, κάποια από τα all time classics του. Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και οι οδηγίες του google maps, τεχνικές για σεξ στο ντους αλλά και για το πώς μεγαλώνει κανείς δύο παιδιά, το bullying, το φαγητό, τα παιδικά μας χρόνια, τα ελικοφόρα, τα πλαστικά καλαμάκια, ο Covid και μια σειρά από θέματα και γεγονότα που τον ενοχλούν ή, καλύτερα, τον εξοργίζουν είναι μόνο μερικά από όσα θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε.

Λάμπρος Φισφής

Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται στο Tae Kwon Do

Συνεχίζοντας την αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη πορεία του, μετά από 3 επιτυχημένα solo shows και συνεχόμενα sold out, ο αγαπημένος stand-up comedian επιστρέφει πανέτοιμος να δώσει και πάλι το δικό του στίγμα για όλα όσα συμβαίνουν αλλά και για όσα δεν συμβαίνουν, για όσα σκεφτόμαστε και δεν λέμε, χωρίς ποτέ να λείπει ο αυτοσαρκασμός που λατρεύουμε να ακούμε και να βλέπουμε. Αλλά, πάνω απ’ όλα, επιστρέφει για να μας πείσει ότι η εποχή που ζούμε είναι η καλύτερη εποχή για να ζει κανείς.

Ο Λάμπρος Φισφής σε ένα ξεχωριστό stant-up comedy 

Ο Λάμπρος Φισφής σε ένα ξεχωριστό stant-up comedy 

Κυρίες και κύριοι, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, ετοιμαστείτε να γίνουμε μια μεγάλη, πολύ μεγάλη παρέα και να ζήσουμε μία ξεχωριστή βραδιά κωμωδίας γελώντας με όλα αυτά τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας που μας ενώνουν. Ραντεβού εκεί!

 

O Λάμπρος Φισφής έρχεται  με  νέα ευφάνταστα κείμενα και signature σχεδιασμό 

Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται γεμάτος κέφι 

Πληροφορίες παράστασης 

Χώρος:

Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου ΤΑΕ ΚWON DO-  Λεωφόρος Ποσειδώνος 860, 175 61 Παλαιό Φάληρο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top