Τώρα Κολυμπώ by «the Love Van»!

Μια φιλανθρωπική δράση κολύμβησης για τους ανθρώπους με οπτική αναπηρία

φιλανθρωπική δράση κολύμβησης

Σε συνέχεια των δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού, ο φιλανθρωπικό οργανισμός «The Love Van» διοργανώνει την πρωτότυπη φιλανθρωπική δράση που περιλαμβάνει το άθλημα της κολύμβησης «Τώρα Κολυμπώ» την Κυριακή 19/12 στην πισίνα του Aqua Life Sports Center στην Άνοιξη.

Xριστούγεννα στην Αθήνα: Οι παιδικές παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις

Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στον Οργανισμό «Liberty Guide Dogs» ο οποίος ειδικεύεται στην εκπαίδευση σκύλων βοήθειας, και πιο συγκεκριμένα στην εκπαίδευση και παραχώρηση τετράποδων φίλων-οδηγών για άτομα με ολική ή μερική απώλεια όρασης, καθώς και το πρόγραμμα σίτισης αστέγων του «The Love Van» το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, προσφέροντας γεύματα σε πάνω από 400 άστεγους μηνιαίως.

Στη συγκεκριμένη δράση, μπορεί να λάβει μέρος όποιος επιθυμεί, οποιασδήποτε ηλικίας. Οι συμμετέχοντες καλούνται να κολυμπήσουν για 30′, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα και να καλύψουν όσα περισσότερα μέτρα μπορούν!

Η τρις χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου με την λαμπρή αθλητική καριέρα θα τιμήσει επίσης με την παρουσία της το φιλανθρωπικό εγχείρημα, κολυμπώντας 30 λεπτά στην πιο συγκινητική της διαδρομή, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια μοναδική αθλητική στιγμή!
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Γιάννης Κονδράρος, αρχηγός και εμπνευστής του οργανισμού liberty guide dogs θα πραγματοποιήσει βιωματικές ασκήσεις στο κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να καθοδηγηθούν από ένα τετράποδο φίλο οδηγό με κλειστά τα μάτια ώστε να συναισθανθούν την εμπειρία της οπτικής αναπηρίας.

Ως ώρας πάνω από 70 άτομα θα βουτήξουν στην πισίνα συμβάλλοντας δυναμικά σε αυτή την προσπάθεια αγάπης και προσφοράς μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα.

Η ομάδα του the love Van σε περιμένει με χαρά να εμψυχώσεις και εσύ την προσπάθεια των κολυμβητών!


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top