Ο Γιώργος Χατζηπαύλου καταγράφει όλα τα αστεία και τα παράλογα που υπάρχουν

Τελευταίος κύκλος παραστάσεων για το «Τάιμινγκ»

Γιώργος Χατζηπαύλου

Αφού περιόδευσε σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στο καλλιτεχνικό του «σπίτι», στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για θριαμβευτικό φινάλε!

«Θέλω να σου κρατάω το χέρι» του Τάσου Ιορδανίδη

Last call! Δώδεκα τελευταίες παραστάσεις για το «Τάιμινγκ», τη sold out stand-up comedy παράσταση του κορυφαίου Έλληνα κωμικού.

Αν θέλετε να γελάσετε μέχρι δακρύων, να προβληματιστείτε (όσο πρέπει) και να περάσετε 90’ μακριά από έγνοιες και σκοτούρες, αυτή είναι η στιγμή, το δικό σας τάιμινγκ!

ΕΜΠΟΡΙΟ: Ιστορίες ανθρώπων ενός αόρατου εγκλήματος

Πρεμιέρα: Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 22:00

Για 12 παραστάσεις

Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε ή και να ξαναδείτε την 4η σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου. Κάθε παράστασή του γίνεται sold out εντός αλλά και εκτός συνόρων. Άλλωστε, είναι πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε τη μεγαλύτερη περιοδεία ελληνόφωνου stand-up εκτός Ελλάδας που έγινε ποτέ, με παραστάσεις σε 22 πόλεις εκτός Ελλάδας.

Πρωτοψάλτη - Χατζηγιάννης μαζί στο Christmas Theater

Τάιμινγκ. Η σωστή στιγμή.

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό με στόχο, μέσα από την κωμωδία, να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του, αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της.

Τώρα είναι η σωστή στιγμή για να δείτε ή να ξαναδείτε το «Τάιμινγκ»! Μετά από δύο αναγκαστικές αναβολές ο νέος και τελευταίος κύκλος παραστάσεων ξεκινά!

Ταυτότητα παράστασης

Γιώργος Χατζηπαύλου- «Τάιμινγκ»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top