Hellenic Nights: Οι Ελληνικές βραδιές επανέρχονται στην καρδιά του Λονδίνου

Η ανανεωμένη ομάδα με τους Φάνη Νάκο και Άκη Παληαναστάση

Hellenic Nights

Ο Ελληνικός παλμός είναι έτοιμος να ξαναχτυπήσει δυνατά στο κέντρο του Λονδίνου το Σάββατο στις 25 Σεπτεμβρίου στο Lounge Bar Eleven!

«Μαζί με τον Στράτο» στις 25 Σεπτεμβρίου

Η ανανεωμένη ομάδα των Hellenic Nights, με τους Φάνη Νάκο και Άκη Παληαναστάση να ηγούνται της προσπάθειας, ετοιμάζεται να επανέλθει δυναμικά έπειτα από 19 μήνες αποχής από τη νυχτερινή διασκέδαση λόγω κωρονοϊού.

Μετά από 19 μήνες αποχής οι Ελληνικές βραδιές ξεκινάνε στο Λονδίνο

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος τόσο για εμάς όσο και για όλον τον κόσμο. Με κύριο μέλημα μας την υγεία, σταματήσαμε κάθε νυχτερινή δραστηριότητα για αρκετό διάστημα.

Στις 25 Σεπτεμβρίου το παρών θα δώσει ο DJ Valentino

Τα ευχάριστα νέα είναι πως το Ηνωμένο Βασίλειο με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να τα πάει περίφημα στον εμβολιασμό των πολιτών, με περισσότερα από 40 εκατομμύρια κατοίκους να έχουν εμβολιαστεί διπλά, ποσοστό που ξεπερνά το 75% του πληθυσμού της χώρας και μας δίνει ώθηση να κάνουμε μία δυναμική επανεμφάνιση!», αναφέρει ο Φάνης Νάκος.

Οι Έλληνες στο Λονδίνο διασκεδάζουν ακούγοντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες

Το πρότζεκτ των Hellenic Nights τρέχει με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία 16 χρόνια προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης σε εκατοντάδες Έλληνες του Λονδίνου. Μεταξύ άλλων έχει φιλοξενήσει πληθόρα Ελληνικών καλλιτεχνών όπως η Πάολα, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς αλλά και διάσημους DJs όπως ο DJ Valentino που θα είναι και ο guest DJ του Opening Party στις 25 Σεπτεμβρίου.

Βραδιές γεμάτες διασκέδαση και χαρά


«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι και πάλι κοντά στον καλό μου φίλο Φάνη. Μαζί με την ομάδα των Hellenic Nights θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να υποδεχτούμε τον κόσμο ξανά στις φοβερές, Ελληνικές Lounge βραδιές των Hellenic Nights απογειώνοντας την Ελληνική διάσκεδαση σε έναν ιδανικό, νέο χώρο, το Eleven Lounge Bar, στο κέντρου του Λονδίνου!», αναφέρει ο Βαλεντίνο.

Οι Έλληνες διασκεδάζουν και απολαμβάνουν τα ποτά τους

Η θέληση των Ελλήνων του Λονδίνου να βρεθούν και πάλι στα αγαπημένα τους Ελληνικά events είναι απαράμιλλη όπως αναφέρει ο Άκης Παληαναστάσης, με τη ζήτηση να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, με το Grand Opening event να βρίσκεται λίγο πριν το sold out.

Η Άννα Βίσση ξανά στο θέατρο Άλσος στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Για πληροφορίες κρατήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα social media pages των Hellenic Nights-London.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top