Η Eλένη Τσαλιγοπούλου μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της

Η ερμηνεύτρια ταξιδεύει στην Ελλάδα και παρουσιάζει τις επιτυχίες της

Ελένη Τσαλιγοπούλου

H Ελένη Τσαλιγοπούλου ταξιδεύει στην Ελλάδα με ένα συναυλιακό πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια και συναρπαστικές ερμηνείες!

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στον Τόπο Τεχνών Χώρα στην Υπάτη Λαμίας, στο πλαίσιο του 15ου Φεστιβάλ Οίτης.

Η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει live όλες τις επιτυχίες της

Στα 30 χρόνια παρουσίας της στη δισκογραφία και τα live, η Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει αποδείξει πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα ανήσυχη περίπτωση καλλιτέχνη, με βαθιά μουσικότητα και αγάπη για το τραγούδι. Μία δημιουργός-ερμηνεύτρια, που τολμά να πειραματίζεται, να δοκιμάζει, να ρισκάρει, να εξελίσσεται αλλά και να αλλάζει συχνά ρότα ανιχνεύοντας νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες. 

Στα χρόνια της πορείας της η Ελένη κινήθηκε σε όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας, από την pop μέχρι την παραδοσιακή, καταφέρνοντας να καταγράψει πολύ μεγάλες επιτυχίες και τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους- κι ας ανήκαν σε διαφορετικά στυλ.

Ύστερα από τον δύσκολο χειμώνα που προηγήθηκε, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξιδεύει στην Ελλάδα και παρουσιάζει τις μεγάλες επιτυχίες της αλλά φέτος δίνει έμφαση και στα πολύτιμα εκείνα τραγούδια που αποτελούν τη μουσική μας περιουσία: Τραγούδια  λαϊκά , ρεμπέτικα και παραδοσιακά, τραγούδια στεριανά αλλά και θαλασσινά, τραγούδια σπουδαίων συνθετών μας, κλασσικά και νεότερα αλλά και εκείνα που αγαπήσαμε με τη φωνή της σε πρώτη εκτέλεση, όλα μπερδεύονται γλυκά σε μία συναρπαστική συναυλία που θα μας ταξιδέψει και θα μας διασκεδάσει, σε πείσμα των καιρών! 

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στο FALIRO summer theater!

Μαζί της ένα σχήμα εξαιρετικών και ευέλικτων μουσικών, σε μία παράσταση που όχι μόνο αναδεικνύει την αισθαντικότητα, τη δύναμη και το πάθος της Τσαλιγοπούλου ως ερμηνεύτριας αλλά και την ικανότητα των ίδιων των τραγουδιών να μας εμπνέουν, να μας παρηγορούν, να καταργούν τις επιβεβλημένες αποστάσεις και να μας συνδέουν όλους μαζί
κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top