«Η Κληρονομιά» στις 28/8 στο Κηποθέατρο Παπάγου

Σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη

«Η Κληρονομιά»

«Η Κληρονομιά», η κωμωδία του Πιερ ντε Μαριβώ, σε μετάφραση Ανδρέα Στάικου και σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου και παρουσιάστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε On Demand προβολές τον Μάρτιο, συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία το Σάββατο 28 Αυγούστου στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ αποτελεί μια δοκιμασία, ένα ισχυρό crash test του έρωτα. Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και πολιτικής κρίσης, όπως αυτή που περνούσε η Γαλλία στα μέσα του 18ου αιώνα (που οδήγησε τελικά στην γαλλική επανάσταση) και ενώ το τραπεζικό σύστημα είχε καταρρεύσει, δεν είναι τόσο απλό να θυσιάσει κανείς 200 χιλιάδες φράγκα προκειμένου να διατηρήσει εντελώς ακηλίδωτο τον έρωτά του. Ένας έρωτας, που στον κόσμο του Μαριβώ δυσκολεύεται πάντα να εκφραστεί απερίφραστα, γιατί εκτός από τα όποια εξωτερικά εμπόδια, υψώνεται μπροστά του ο εγωισμός, η δειλία, και ο φόβος να ξανοιχτούμε στον ωκεανό των συναισθημάτων.

Η παράσταση είναι μια παραγωγή της ομάδας Zero Gravity που επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η Zero Gravity έχει παρουσιάσει ως τώρα την "Σκακιστική Νουβέλα" του Στ. Τσβάιχ, το " Ένα φεγγάρι για τους καταραμένους" του Ο' Νηλ, το "Σπίτι" του Χ. Κορτάσαρ και το "Βρακί" του Κ. Στέρνχαιμ όλα σε σκηνοθεσίες της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και το "Κινητό" του Σ. Μπελμπέλ σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top