Oι OΝΙRΑΜΑ στην Τεχνόπολη!

Μαζί τους ως special guests o Λεωνίδας Μπαλάφας

ΟΝΙRAMA/Κοργιαλάς

Τα τελευταία 20 Χρόνια όταν ακούς ONIRAMA, δημιουργούνται συγκεκριμένες εικόνες στο μυαλό, θα περάσεις καλά, θα τραγουδήσεις το ανέφικτο, θα χορέψεις “έστω καθιστός”, θα αφουγκραστείς τη στιγμή, θα δώσεις στην τρέλα σου λιγάκι απ’ το φως.

Όλες τις μαγικές στιγμές, αυτό τον δυναμισμό, τα εκρηκτικά live που «βιώσαμε παρέα», στα εύκολα, στα δύσκολα, στα όμορφα, στα άσχημα, θα ανθίσουν σε μία συναυλία στον αγαπημένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens!

O Jack Savoretti στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Μαζί τους ως special guests o Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, o Solmeister και ο Δημήτρης Κοργιαλάς!
Με αφορμή τον επερχόμενο επετειακό δίσκο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους», ο οποίος περιλαμβάνει συμπράξεις με αγαπημένους καλλιτέχνες, οι ONIRAMA θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τραγούδια σε μοναδικές εκτελέσεις στη συναυλία της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων/Technopolis City of Athens την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

Το «Ξημερώνει» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021 με την Χάρις Αλεξίου, το νέο τους single “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo που κυκλοφόρησε πρόσφατα και η ψηφιακή κυκλοφορία του “Πυροσβεστήρα” όπου συμμετέχει ο Λεωνίδας Μπαλάφας, αποτελούν προπομπούς του πολύ-αναμενόμενου επετειακού δίσκου. Επιπλέον, την Παρασκευή 6 Αυγούστου οι ONIRAMA θα κυκλοφορήσουν στις ψηφιακές πλατφόρμες το τραγούδι “Τι είναι αγάπη” σε μία μοναδική εκτέλεση με τους Γιώργο και Νίκο Στρατάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top