Διασκέδαση εν μέσω COVID: Τα νυχτερινά σχήματα του φετινού καλοκαιριού

Σε ρυθμούς κανονικότητας επιστρέφει σταδιακά η νυχτερινή διασκέδαση

Πάνος Κιάμος - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου- Δέσποινα Βανδή- Νίκος Βέρτης

Σε ρυθμούς κανονικότητας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον COVID -19 αλλά και τις ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, επιστρέφει σταδιακά η νυχτερινή διασκέδαση, μετά από περίπου 1,5 χρόνο «λουκέτου».

Το star.gr παρουσιάζει έναν μίνι οδηγό με τα σχήματα σε Αθήνα, αλλά και σε Πάτρα και Κύπρο και για εσάς που θα επιλέξετε να συνδυάσετε φυσικά τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τη διασκέδαση!

ΑΘΗΝΑ

Νίκος Βέρτης


ΥΤΟΝ

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Ιουλίου έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ the music show.  Στο πλευρό του εμφανίζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή νέοι και πολλά υποσχόμενοι καλλιτέχνες με ωραίες φωνές και ρεπερτόριο όπως οι: Κρυσταλία, Βαγγέλης Κακουριώτης, Μορφούλα Ιακωβίδου, Χρήστος Ζώτος, Χάρις Σάββα.

 

 

ΕΜΠΑΤΗ NORTH SUMMER

Τις καλοκαιρινές του πύλες άνοιξε και την Παρασκευή 2 Ιουλίου Εμπατή North Summer. Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Δημήτρης Γιώτης ένωσαν τις φωνές τους και χάρισαν στους θαμώνες όμορφες μουσικές στιγμές. Μαζί τους οι: Εύα Μπάιλα, Αντώνης Λώκος, Σία Βοσκανίδου και Αναστασία Κελεσίδη.

 

POSIDONIO

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει σε λίγες ημέρες από σήμερα και ειδικότερα στις 16 Ιουλίου ο Πάνος Κιάμος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης υπόσχεται μοναδικές μουσικές βραδιές στο Posidonio για ένα καλοκαίρι… απόλαυση μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού και τον Αναστάσιο Ράμμο.

Πάνος Κιάμος: Ξεκινά εμφανίσεις στα πρώτα covid free μπουζούκια

FRANGELICO

Αυτό το καλοκαίρι θα συνυπάρξουν στο Frangelico ο Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Μενιδιάτης, σε ένα σχήμα που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου.

ΠΑΤΡΑ


VOLCANΟ

Ο Θεοδωρής Φέρρης και η Κατερίνα Λιόλου ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν έως την Πάτρα. Οι δύο καλλιτέχνες το Σάββατο 3 Ιουλίου ανέβηκαν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου VOLCANO και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τους Αχαιούς.

Λούκας Γιώρκας - Έλλη Κοκκίνου

Κύπρος

THEAMA VENUE

Επανεκκίνηση στη νυχτερινή ζωή έκανε και η Κύπρος. H Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους Κύπριους αλλά και όσους την επισκεφθούν στο Theama Venue στη Λεμεσό, στην πιο ξεχωριστή συνεργασία του φετινού καλοκαιριού! Μαζί τους  από το Σάββατο 3 Ιουλίου είναι ο Δημήτρης Καραδήμος, ενώ συμμετέχει και η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - Δέσποινα Βανδή

NOTES LIVE

Από την περασμένη Παρασκευή 2 Ιουλίου  και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, Δέσποινα Βανδή και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ξεσηκώνουν  τη Μεγαλόνησο και υπόσχονται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε όσους βρεθούν Νότες Live της Κύπρου αυτό το καλοκαίρι.

 

Με βάση τους κανόνες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, στους αμιγείς χώρους με εμβολιασμένους η πληρότητα ανέρχεται στο 60%.
 Στους μεικτούς χώρους η πληρότητα ανέρχεται μόλις στο 25%, ενώ είναι υποχρεωτικό προηγούμενο αρνητικό rapid τεστ για τους μη εμβολιασμένους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top