Φεστιβάλ Αθηνών με την παρουσία διεθνών ονομάτων!

Ο Κέβιν Σπέισι και ο Μπομ Γουίλσον στην Αθήνα!

Φεστιβάλ Αθηνών με την παρουσία διεθνών ονομάτων!
Παρά την οικονομική κρίση το Φεστιβάλ Αθηνών θα διεξαχθεί κανονικά, με την παρουσία διεθνούς φήμης ονομάτων όπως των Σιλβί Γκιλέμ, Ρομέο Καστελούτσι, Αριάν Μνουσκίν, Μπομπ Γουίλσον, Κριστόφ Βαρλικόφσκι, Μαγκί Μαρέν αλλά και πολλών νέων Ελλήνων καλλιτεχνών.

Η οικονομική κρίση δεν θα στερήσει από το Φεστιβάλ Αθηνών το θέαμα και την λάμψη των προηγούμενων ετών, καθώς θα περιλαμβάνει το θέατρο, την μουσική, τον χορό, τα εικαστικά και σύνθετα θεάματα. Επίσης θα γίνουν ειδικά αφιερώματα για τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Νίκο Γκάτσο, τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, τον Γκούσταφ Μάλερ και τον Ιάνη Ξενάκη.

Από τις παραστάσεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρουν είναι η όπερα «Ευγένιος Ονιέγκιν» του Τσαϊκόφσκι που παρουσιάζει η Όπερα Μπολσόι και ο «Ριχάρδος ο Γ», με πρωταγωνστή τον Κέβιν Σπέισι.

Τέλος από 1-5 Ιουνίου στο Ηρώδειο θα εμφανιστεί η Εθνική Λυρική Σκηνή με το δίπτυχο «Καβαλλερία Ρουστικάνα» του Μασκάνι, «Παλιάτσοι» του Λεονκαβάλλο, που σκηνοθετεί ο διάσημος Γκράχαμ Βικ.

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Γιώργο Λούκο, οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι χαμηλές, ενώ θα διατεθούν δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους. Παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλά σημεία της Αθήνας. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top