Τον Μαϊο το 64ο Φεστιβάλ Καννών!

Θα παρελάσουν διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες!

Τον Μαϊο το 64ο Φεστιβάλ Καννών!

Το 64ο Φεστιβάλ Καννών ξεκινάει την Τρίτη 11 Μαϊου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 22 Μαϊου.


Με την υπογραφή μεγάλων ονομάτων το κορυφαίο Φεστιβάλ Κινηματογράφου θα παρουσιάσει ταινίες που αναμένεται να κάνουν τεράστια επιτυχία.


Μερικά από τα ονόματα που θα περάσουν από το κόκκινο χαλί είναι ο Μπραντ Πιτ, ο Σον Πεν, ο Τζόνι Ντεπ και ο Μελ Γκίμπσον.


Η αυλαία στο Φεστιβάλ ανοίγει με την κωμωδία του Γούντι Αλεν «Midnight in Paris», στην οποία κλέβει την παράσταση η Κάρλα Μπρούνι, σύζυγος του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί.


Η ταινία του Γούντι Άλεν, η τέταρτη περιπέτεια «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Τζόνι Ντεπ, αλλά και η ταινία της Τζόντι Φόστερ ως σκηνοθέτιδα, με πρωταγωνιστή τον Μέλ Γκίπσον είναι εκτός συναγωνισμού.


Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι η«Μελαγχολία», του σκηνοθέτη Λαρς Φον Τρίερ, με πρωταγωνιστές τους Κίφερ Σάδερλαντ και Κίρστεν Νταντ, η «La piel que habito», του Πέδρο Αλμοδόβαρ, όπου πρωταγωνιστούν ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Μαρίσα Παρέδες.


Επίσης η ταινία που έρχεται από την Ιταλία, «Habemus Papam» του Νάνι Μορέτι και η ταινία το «Αγόρι με το ποδήλατο», των Βέλγων αδελφών Ζαν Πιέρ και Λικ Νταρντέν. Η μαύρη κωμωδία «Le havre» του Ακι Καουρισμάκι, έρχεται από τη Φινλανδία με πρωταγωνιστή τον Ζαν Πιέρ Λεό. Η Γαλλία θα εκπροσωπείτε από δύο ταινίες, το «L’ apollonide» του Μπερνάρ Μπονελό και η τελευταία ταινία του Αλέν Καβαλιέρ «Pater».


Δυναμικό παρόν σε αυτό το Φεστιβάλ δίνουν οι γυναίκες σκηνοθέτιδες. Η Τζούλια Λι, από την Αυστραλία παρουσιάζει την δική της εκδοχή για την «Ωραία κοιμωμένη» («Sleeping beauty») με την Εμιλι Μπράουνινγκ, ενώ από τη Σκοτία, μια άλλη γυναίκα σκηνοθέτης, η Λιν Ράμσεϊ σκηνοθετεί την Τίλντα Σουίντον, «We need to talk about Kevin».



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top