Διαδραστικά παιχνίδια στο μουσείο της Ακρόπολης»

Μια άλλη αρχαία Αθήνα για μικρούς και μεγάλους!

Διαδραστικά παιχνίδια στο μουσείο της Ακρόπολης»

Από εδώ και στο εξής οι επισκέπτες του μουσείου της Ακρόπολης εκτός από το ότι θα θαυμάζουν τα αρχαία γλυπτά και θα μαθαίνουν για τον πολιτισμό μας, θα έχουν την ευκαιρία, να παίζουν παιχνίδια!


Από αυτό το Σάββατο, στο Μουσείο Ακρόπολης, θα εφαρμόζετε το νέο πρόγραμμα «Μια μέρα στο Μουσείο», τ�� οποίο έχει σκοπό να προσελκύσει περισσότερο κοινό, αλλά και να παραμείνει αρκετή ώρα μέσα στο χώρο του μουσείου.


Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, αρχαιολογικά παιχνίδια, να παρακολουθήσουν μια προβολή για την Ακρόπολη, αλλά και τον καθαρισμό των Καρυάτιδων με λέιζερ.


Οι επισκέπτες, μόλις μπαίνουν στο χώρο του Μουσείου θα πρέπει να πάρουν το ειδικό σακίδιο που στο τέλος το επιστρέφουν. Μέσα θα υπάρχουν μουσειοσυσκευές, που θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για να αναζητήσουν τις μορφές της θεάς Αθηνάς ανάμεσα στα εκθέματα. Το παιχνίδι συνδυάζεται με τη νέα ψηφιακή εφαρμογή «Αθηνά, η θεά της Ακρόπολης», που είναι μία εικονική περιήγηση στις διαφορετικές υποστάσεις της θεάς αλλά και σε όλο το μουσείο.


Το Μουσείο κάθε Παρασκευή είναι ανοιχτό έως τις 10 το βράδυ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top