Νέα εποχή στις συναυλίες - Με εμβόλιο η είσοδος στις αρένες και τα στάδια

Μόνο με αρνητικά αποτελέσματα θα μπαίνουν οι θεατές

Ticketmaster
Η Kylie Minogue περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει στις συναυλίες!

Η εταιρεία Ticketmaster, ο διεθνής κολοσσός στον χώρο των συναυλιών, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας Pfizer ότι το εμβόλιό της κατά του κορωνοϊού έδειξε 90% αποτελεσματικότητα, σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής «βίβλου» της μουσικές, επιστρέφει στη διοργάνωση των συναυλιών το 2021... με μια μεγάλη αλλαγή.

Όπως αναφέρει, στην Covid εποχή η εταιρεία ετοιμάζει αναλυτικό σχέδιο ελέγχου των θεατών προκειμένου να διασφαλιστεί ότι είτε είναι εμβολιασμένοι είτε έχουν κάνει τεστ για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το σχέδιο που ακόμα βρίσκεται σε φάση διαμόρφωσης, μετά την αγορά εισιτηρίου, ο κάθε θεατής θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι έχει κάνει το εμβόλιο ή έχει κάνει τεστ από 24 έως 72 ώρες πριν τη συναυλία κι είναι αρνητικός!

Τα τεστ θα αποστέλλονται σε εργαστήρια που θα επιβεβαιώνουν την κατάσταση του θεατή προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη συναυλία. Από την άλλη αν κάποιος βρεθεί θετικός τεστ ή δεν έχει τα αποτελέσματα, δε θα του επιτρέπεται η είσοδος.

Όπως επισημαίνεται από το δημοσίευμα ακόμα υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες σε εκκρεμότητα, αλλά ο στόχος του προγράμματος είναι οι θεατές να εμβολιάζονται και να τεστάρονται πριν τις συναυλίες.

Διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων

Η γνωστή εταιρεία δεσμεύεται στη διαφύλαξη των ιατρικών στοιχείων των θεατών και το μοναδικό στοιχείο που θα λαμβάνει είναι η επιβεβαίωση ότι ο έκαστος fan είναι υγιής για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Παράλληλα, η Ticketmaster ετοιμάζει το ψηφιακό εισιτήριο το οποίο συνδέεται με την ταυτότητα του θεατή και το σύστημα smart event που θα βοηθάει οργανωτές και θεατές να φροντίζουν για τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού, όπως οι αποστάσεις ασφαλείας και η σταδιακή είσοδος και έξοδος από τους συναυλιακούς χώρους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top