Ο Κώστας Μακεδόνας στο Κηποθέατρο Παπάγου

Μαζί του η Σαλίνα Γαβαλά και ο Γιώργος Καραδήμος

Κώστας Μακεδόνας

Ο Κώστας Μακεδόνας συναντάει τη Σαλίνα Γαβαλά και τον Γιώργο Καραδήμο σε ένα live γεμάτο αγαπημένες μελωδίες , στο κηποθέατρο Παπάγου.

Ο Κώστας Μακεδόνας, με περισσότερα από 30 χρόνια καριέρα και δισκογραφική παρουσία, μας ταξιδεύει σε λαϊκά μονοπάτια και μας καλεί να τραγουδήσουμε όλοι μαζί αγαπημένες του επιτυχίες («Μαργαριτάρια», «Μόνο μια φορά», «Το ποδήλατο», «Τα πλοία της γραμμής», «Μη μου λες αντίο», «Κάτσε καλά», «Κόκκινα γυαλιά», «Αντικριστά», «Έκανες το λάθος», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Στο λευκό τον πύργο», «Ουσίες», «Δεν σου ανήκω» και πολλά άλλα).

Η Χορωδία Λαυρίου θα αποδώσει το Άξιον Εστί- Τραγουδά ο Κώστας Μακεδόνας
 

Ο Γιωργος Καραδήμος  λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του δίσκου ερμηνεύει τραγούδια  από την προσωπική του δισκογραφία  οπως «με πνιγεί τούτη η σιωπή», «σε θέλω εδώ» , «κι εσύ θα φύγεις» αλλά    και τραγούδια επιτυχίες  που έχει γράψει για άλλους  καλλιτέχνες όπως «τα Δευτέρα κλειδιά» , «έρωτας η τίποτα»  κ.α. 

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει ακάθεκτος τις εμφανίσεις του και τον Αύγουστο!


 
Η Σαλινα Γαβαλά παράλληλα με τη συμμετοχή́ της στην όμορφη πόλη κι αφου κυκλοφόρησε  το τραγούδι «μεγάλη»  σε στίχους και μουσική δίκη της, ερμηνεύει μεγάλα τραγούδια από Θεοδωράκη, Χατζηδάκι  αλλά και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως « μόνο οι γενναίοι» και ο « άνθρωπος».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top