Η μπάντα του Παύλου Σιδηρόπουλου 30 χρόνια μετά

Τι κάνει τώρα το συγκρότημα που τον συνόδευε μέχρι τον θάνατό του

Απροσάρμοστοι-Παύλος Σιδηρόπουλος

Τριάντα χρόνια πέρασαν από τότε που ο Παύλος Σιδηρόπουλος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας όμως μία τεράστια καλλιτεχνική περιουσία. Το «Να μ’ αγαπάς», «Που να γυρίζεις», «Αν ήσουν φίλος», «Κάποτε Θα ρθούν» είναι μόνο λίγα από τα τραγούδια του που αγαπήθηκαν πολύ.

«Όλοι μαζί χορεύουμε σαν ένα» με χορευτές απ’ όλη την Ελλάδα

Τώρα η θρυλική του μπάντα  «Οι απροσάρμοστοι» με την οποία ο εκπρόσωπος της ελληνικής ροκ μουσικής είχε συνεργαστεί τη δεκαετία του ’80 επιστρέφει με το τραγούδι που έχει τίτλο «Στοιχειωμένα σώματα» συμπράττοντας με τον τραγουδοποιό-τραγουδιστή  των καιρών μας, τον Σταμάτη Μορφονιό.

Οι Απροσάρμοστοι συνόδευαν τον Παύλο Σιδηρόπουλο στο μουσικό του ταξίδι από το 1979 μέχρι την ημέρα του θανάτου του στις 6/12/1990.
Μαζί δημιούργησαν 4 δίσκους το «εν λευκώ»  το  «zorba the freak» ,το «χωρίς μακιγιάζ»  και τέλος τον δίσκο «άντε και καλή τύχη μάγκες»

Οι «Απροσάρμοστοι» βγαίνουν δισκογραφικά και πάλι, με τσαμπουκά, με μελωδίες και στίχους που μιλούν τη γνήσια γλώσσα της μουσικής.

Ο Κυριάκος Δαρίβας είναι στα τύμπανα, ο Οδυσσέας Γαλανάκης στην κιθάρα, ο Αλέκος Αράπης στο μπάσο παρέα πλέον με τον Σταμάτη μπροστά στο μικρόφωνο και τον εξαιρετικό Χρήστο Βεντούρα στα πλήκτρα, ετοιμάζουν νέο δίσκο και βγαίνουν για τα καλά στον "Στον δρόμο" θυμίζοντας ότι το ελληνόφωνο ροκ είναι ακόμα εδώ και δυνατό.

Σήμερα συνεχίζουν τη μουσική τους πορεία δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top