Ακουστικά παραμύθια κάθε Πέμπτη από τις 10.30

Στο τέλος κάνουν και μία δραστηριότητα

ακουστικά παραμύθια

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες ημέρες που βιώνουμε όλοι, το θέατρο Φούρνος και η ομάδα του θέλει να είναι δίπλα στους θεατές του, ιδιαιτέρως τους πιο μικρούς, γιατί πιστεύουμε ότι τα παιδιά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες θα πρέπει να συνεχίζουν να παίζουν , να μαθαίνουν και να γελούν.

Μένουμε σπίτι και πηγαίνουμε θέατρο από τον καναπέ μας

Φανταζόμαστε ότι σίγουρα οι μικροί μας φίλοι περνούν αρκετές ώρες μπροστά σε μια οθόνη , γι αυτό το Θέατρο Φούρνος τους κάνει ένα δώρο, ακουστικά πρωτότυπα παραμύθια , ένα κάθε εβδομάδα ,τα οποία αφηγούνται ηθοποιοί της ομάδας μας αλλά και φίλοι ηθοποιοί που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας.

Κάθε παραμύθι όπως και οι παραστάσεις μας είναι αφορμή για κουβέντα ενήλικα και παιδιού. Στο τέλος κάθε παραμυθιού προτείνουμε και μια μικρή δραστηριότητα.

Πρόσκοποι: Προτάσεις για δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους
 

Κάποια παραμύθια είναι πιο  μεγάλα άλλα πιο μικρά. Κάποια πιο πολύπλοκα άλλα πιο απλά. Κάποια σε συνέχειες και άλλα αυτοτελή. Κάποια θα είναι αστεία και άλλα πιο σοβαρά. Σίγουρα όμως όλα θα προσκαλούν  τα παιδιά μα κλείσουν τα μάτια τους και να φανταστούν καινούργιους κόσμος

 

Κάθε Πέμπτη στις 10.30 ένα καινούργιο παραμύθι ξεκινάει  από τη σελίδα στο Youtube 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top