Το Teddy’s night επιστρέφει στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, τα αγαπημένα μας λούτρινα κοιμούνται στο Μουσείο

Teddy’s night

Το Teddy’s night, η δράση που λάτρεψαν τα παιδιά, επιστρέφει για δεύτερη φορά στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020, μία ημερομηνία διόλου τυχαία, αφού είναι η παγκόσμια ημέρα ύπνου! Τι θα γίνει τότε; Μα φυσικά, το πιο συναρπαστικό sleepover για τους αγαπημένους χνουδωτούς φίλους των παιδιών!

Τα λούτρινα ζωάκια θα περάσουν το βράδυ της Παρασκευής στο Μουσείο και την επόμενη μέρα, οι κολλητοί τους φίλοι, δηλαδή τα παιδιά, θα ανακαλύψουν πώς πέρασαν μακριά τους, εάν έκαναν νέους φίλους, εάν ήταν φρόνιμα ή εάν έκαναν σκανταλιές, ποιο μηχάνημα τους άρεσε περισσότερο και πολλά άλλα!

Οδύσσεια Reloaded - Ένα έπος για το γελοίο και το τραγικό

Η απίθανη δράση ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής στο Μουσείο, όπου θα ξεκινήσουμε μαζί με τα κουκλάκια μας μία βραδινή περιήγηση με φακούς στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου της Αθήνας, με σκοπό να ανακαλύψουμε κάθε κρυφή γωνιά του, κάθε παράξενο μηχάνημα, κάθε σκοτεινή ιστορία που κρύβει…

Στη συνέχεια, αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και κατασκευάζουμε μάσκες, σκούφους ύπνου και το πιο αναπαυτικό κρεβάτι για να κοιμηθούν οι αγαπημένοι μας λούτρινοι φίλοι. Πώς; Με χαρτόκουτα, κολάζ, χρώματα, χρυσόσκονη, υφάσματα κι ό,τι άλλο βάλει ο νους σου! 

Ε, και δεν θα κοιμηθούμε μαζί; Κι όμως, αυτό είναι το πιο σημαντικό: θα αποχαιρετήσουμε τον κολλητό μας φίλο για ένα βράδυ, αφού βέβαια τον φροντίσουμε και τον βάλουμε για ύπνο. Μη νομίζεις, βέβαια, ότι δεν θα μάθεις τι έκανε κατά τη διάρκεια της νύχτας… Οι άνθρωποι του Μουσείου θα είναι εκεί και θα έχουν φροντίσει να αποτυπώσουν τα πάντα και, την επόμενη μέρα το πρωί, θα μας εξιστορήσουν ό,τι συνέβη μαζί με… αδιάσειστα στοιχεία! 

«Ιστορίες Φαντασμάτων από την Ιαπωνία» από τη Θεατρική Ομάδα Κωφών

Αν, λοιπόν, θέλεις να χαρίσεις στο αγαπημένο σου κουκλάκι μία ξεχωριστή Teddy’s night, σε περιμένουμε στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Πληροφορίες
*Για οικογένειες με παιδιά από 3 έως 6 ετών
Πότε: Από Παρασκευή 13 έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020
Ώρες: Παρασκευή 17.00 - 20.00. Η παραλαβή του παιχνιδιού θα γίνει το Σάββατο, 12.00-13.00
Πού: InnovAthens - Αεριοφυλάκιο 2, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 
Συμμετοχή: 20€ (παιδί & γονιός)
*Στην τιμή περιλαμβάνεται καφές και απογευματινό σνακ (γλυκό και αλμυρό), το οποίο προσφέρεται από το καφέ της Τεχνόπολης.

Κρατήσεις & πληροφορίες: 213-0109325, Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 16.00
*Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες: 213-0109325, 213-0109300, gasmuseum@athens-technopolis.gr και 213-0109300, 213-0109325, press@athens-technopolis.gr

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top