Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού - Δωρεάν η είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης

Θα γίνει εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Η 27η Σεπτεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και φέτος το θέμα είναι «Τουρισμός και Εργασία: Ένα καλύτερο μέλλον για όλους».

Ο ρόλος του τουρισμού στη δημιουργία θέσεων εργασίας είναι σημαντικός. Δημιουργεί το 10% των παγκόσμιων θέσεων εργασίας, ενώ στην Ελλάδα η συνολική συμμετοχή του τουριστικού κλάδου στην απασχόληση αγγίζει το 25,9%, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Τουρισμού.

Με αφορμή αυτή την ημέρα γιορτής το Υπουργείο Τουρισμού έχει φροντίσει να υπάρχει ελεύθερη είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Επίσης, από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα είναι ελεύθερη η είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ, διοργανώνουν εκδήλωση από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, μπλουζάκια, καπελάκια και τσάντες ενώ όσοι περάσουν από το Σύνταγμα θα μπορούν να συμμετέχουν σε κλήρωση για 2 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια εντός της Επικράτειας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top