«Χτύπησε» κορυφή στα pop chart η Lady Gaga

1 εκατ. αντίτυπα για το «Born this way»

«Χτύπησε» κορυφή στα pop chart η Lady Gaga

Εκτοξεύτηκε στο αμερικανικό pop chart η εκρηκτική Lady Gaga. Το καινούργιο της άλμπουμ ξεπέρασε σε πωλήσεις το ένα εκατομμύριο αντίτυπα, μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Συγκεκριμένα το άλμπουμ «Born this way» της εκκεντρικής star, κατάφερε να πουλήσει 1.110.000 c.d. στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η επιτυχία της καινούργιας δουλειάς της αμερικανίδας τραγουδίστριας είναι αντίστοιχη αυτής του ράπερ 50 Cent, του οποίου το άλμπουμ «The messacre», που κυκλοφόρησε το 2005, είχε φθάσει σε πωλήσεις το 1.140.000 αντίτυπα.

Η Lady Gaga μετρά όμως και άλλη μια πρωτιά, κα��ώς με το «Born this way» βρέθηκε στη κορυφή και των βρετανικών chart, εκθρονίζοντας την Adele. Το νέο hit της εκκεντρικής Lady κατάφερε να γίνει το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, με 215.000 αντίτυπα την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας του.

Η εξέλιξη αυτή γέμισε χαρά τη αμερικανίδα pop star, που έσπευσε να δηλώσει ότι είναι τιμή της που έχει τις υψηλότερες πωλήσεις στη Βρετανία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι έγραψε το πρώτο single του άλμπουμ «Born this way» στο Μάντσεστερ, καθώς της ενέπνευσαν όπως είπε η σιγουριά και η γενναιότητα των fan της.

Δείτε τη Lady Gaga σε μια ακόμη "προχωρημένη" live εμφάνιση στα βραβεία Grammy, να τραγουδάει το «Born this way», που της χάρισε διπλή κορυφή σε πωλήσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top