Ο Nick Warren επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar

Έρχεται να γεμίσει τους χώρους με δυνατά vibes

Nick Warren Bolivar Beach Bar

O θρυλικός Nick Warren επιστρέφει στο Bolivar Beach Bar την Παρασκευή 17 Αυγούστου φέρνοντας κοντά στην χρυσαφιά παραλία τον μαγευτικό ηχητικό του παράδεισο.

Δεθείτε γερά κι ετοιμαστείτε για πανίσχυρους progressive UK ήχους, εξαιρετικό mixing percussion καθώς ταυτόχρονα η deep trance θα δίνει το δικό της ρυθμό.

Θα απολαύσουμε τους G.Pal και George Seragos σε b2b ενώ σε support Dj Set ο Dj Steph.

Για τον Nick Warren τα λόγια περιττεύουν. Αποτελεί ξεκάθαρα μια από τις πιο μαζικά αναγνωρισμένες και αξιοσέβαστες περιπτώσεις καλλιτέχνη, τόσο για το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή παράγοντας συνέχεια καινοτομίες, όσο και για το ότι ταυτόχρονα ο προσωπικός ήχος του είναι τόσο χαρακτηριστικός που από ένα σύντομο άκουσμα αντιλαμβάνεσαι την παρουσία του στα decks. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως έχει γραφτεί για τον Warren: «το πολυτάλαντος είναι μια συγκρατημένη περιγραφή».

Ο Βρετανός καλλιτέχνης της progressive house που ξεκίνησε την καριέρα του ως tour dj των Massive Attack και καθιερώθηκε μουσικά μέσα από τις σπουδαίες του παραγωγές στην Global Underground και τη Renaissance, συνεχίζει ακάθεκτος ως επικεφαλής του δισκογραφικού label Ηope Recordings και δημιουργός και οικοδεσπότης του Soundgarden project να μας εντυπωσιάζει και να μας εκπλήσσει. Το 2018 πραγματοποίησε μια σειρά από εξαιρετικές νέες κυκλοφορίες, συνέχισε την παρουσίαση ανα τον πλανήτη του project του Soundgarden και δεν δείχνει να σταματά να έχει ενέργεια και διάθεση για νέες αναζητήσεις.

Γνωστός για τους υπέροχους progressive και tech sound ήχους του ο  Nick Warren έρχεται να γεμίσει τους χώρους του Bolivar με δυνατά vibes και να σκορπίσει ενθουσιασμό στο κοινό κάνοντας το dancefloor να τρέμει!


Info:

Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails - special drinks + 2€) 
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549 
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top