Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και προτάσεις για όπερα περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star.

Η Μποέμ, το διαχρονικό αριστούργημα του Τζάκομο Πουτσίνι θα παρουσιαστεί για 10 παραστάσεις από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μέσα από τη σύγχρονη και αιχμηρή ματιά του διάσημου Βρετανού σκηνοθέτη της όπερας, Γκρέιαμ Βικ, σε μουσική διεύθυνση των Ηλία Βουδούρη και Βλαδίμηρου Σιμεωνίδη. Ο έρωτας του ποιητή Ροντόλφο και της ράφτρας Μιμής, η αρρώστια και ο θάνατος με φόντο το χριστουγεννιάτικο Παρίσι θα σας... συγκινήσει.  Πότε: 13, 17, 20, 24, 27, 30 Δεκεμβρίου & 3, 5 Ιανουαρίου. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Η Κέιτ Γουίνσλετ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συναντούν τον Γούντι Άλεν στο Wonder Wheel που μόλις βγήκε στους κινηματογράφους. Η ταινία μας μεταφέρει στο Κόνι Άιλαντ του ’50. Στο φημισμένο λούνα πάρκ με τη μεγάλη ρόδα, η σύζυγος ενός μεσήλικα χειριστή καρουζέλ ερωτεύεται παράφορα τον ίδιο νεαρό ναυαγοσώστη με την θετή της κόρη. Το έργο πάει για όσκαρ μην το χάσετε! Παίζουν επίσης: Τζέιμς Μπελούσι, Τζούνο Τεμπλ.

Πάμε τώρα μια βόλτα στην Κατερίνη! Εκεί άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου για να προσφέρει αγάπη, χαρά και αλληλεγγύη. Εκατοντάδες εθελοντές και μαθητές, δεκάδες καλλιτέχνες και πολλοί επιχειρηματίες μάζεψαν τρόφιμα, φάρμακα, χειροποίητα παιχνίδια και γλυκά για όσους το έχουν ανάγκη, διοργανώνοντας παράλληλα μουσικές βραδιές με ελεύθερη είσοδο, όπως στις 19 Δεκεμβρίου που θα τραγουδήσει η Γλυκερία. Αξίζει να τους στηρίξετε....Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Σε άκρως εορταστικό κλίμα κινείται και η Καλλιθέα. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δαβάκη άναψε, ο Άγιος Βασίλης πήρε θέση και πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Η πλατεία Κύπρου φιλοξενεί φιλανθρωπικά μπαζάρ, ενώ θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα τρέχουν καθημερινά με τη βοήθεια του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Μανώλη Κωστάκη μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Για τους μικρούς μας φίλους, η πιο εντυπωσιακή χιονισμένη χριστουγεννιάτικη πόλη έχει στηθεί στο Γκάζι! Παιδιά, εκεί σας περιμένουν ταχυδακτυλουργοί, στρατιωτάκια, κούκλες και ζογκλέρ για παιχνίδι και άλλες δραστηριότητες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Με ένα και μόνο εισιτήριο, διασκεδάζετε και κάνετε και face painting! Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Ό,τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα!

Επιμέλεια-παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram Anna Stamatiadou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top