Παρουσίαση παραμυθιού: "Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π."

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόµου στο Μαραθώνα.

Παρουσίαση παραμυθιού: "Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π.

Ένα παραµύθι που είναι εµπνευσµένο από µια αληθινή ιστορία, έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια στα µάτια των παιδιών. Ναι, υπάρχουν και πραγµατικοί ήρωες που κατακτούν τα όνειρά τους µόνο µε τις δικές τους δυνάµεις. Όπως ο Γίγαντας Μ.Π. που κατάφερε να φτάσει τρέχοντας από τη Γη στο φεγγάρι,  όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί!

Το παραµύθι "Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π." µας διηγείται την απίστευτη ιστορία της κορυφαίας Ελληνίδας µαραθωνοδρόµου Μαρίας Πολύζου!

Τα παιδιά ταξιδεύουν µε την ηρωίδα σε µια συναρπαστική διαδροµή καθώς προσπαθεί να κατακτήσει το παιδικό της όνειρο και να φτάσει στο µακρινό φεγγάρι. Μαζί της ανακαλύπτουν την αξία της προσπάθειας και τη δύναµη της θέλησης. Μαθαίνουν να ονειρεύονται και να τολµούν, όπως ακριβώς τόλµησε και αυτή να είναι η µοναδική γυναίκα στο κόσµο από την αρχαιότητα µέχρι σήµερα που πραγµατοποίησε τον Φειδιππίδειο άθλο, διανύοντας  524 χιλ.

 Τα κείµενα έγραψε η συγγραφέας Παιδικών βιβλίων Μάγδα Κωστοπούλου Μπέριου και η  εικονογράφηση έγινε από την Ράνια Βαρβάκη.  

Η παρουσίαση του παραµυθιού «Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π» θα πραγµατοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόµου στο Μαραθώνα.   

Για το εξαιρετικό βιβλίο θα µιλήσουν:  - Η κα Ιλεάνα Κλοκώνη – Διευθύντρια της Εθνικής Ολυµπιακής Ακαδηµίας Ελλάδος και µοναδική συγγραφέας βιβλίων Ολυµπιακής Παιδείας στη χώρα µας - Ο κος Σπύρος Ζαγάρης – Πρέσβης της Φλόγας του Μαραθωνίου Δρόµου και πρώην Δήµαρχος Μαραθώνα - Ο κος Στέλιος Γραφάκος – Επιστηµονικός Διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραµα Ελπίδας»  - Η κα Μάγδα Κωστοπούλου Μπέριου – Συγγραφέας Παιδικών Βιβλίων και του παραµυθιού «Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π» - Η κα Μαρία Πολύζου – Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου Δρόµου, Κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ Αυθεντικού Μαραθωνίου και Μαραθωνίου δρόµου καθώς και Προπονήτρια Δρόµων Αντοχής -  Χαιρετισµό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Παγκόσµιας Ένωσης Μαραθωνίων Δρόµων κος Πάκο Μποράο.  

Το συντονισµό της παρουσίασης θα κάνει ο Μαραθωνοδρόµος και Δηµοσιογράφος του STAR CHANNEL και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Νίκος Αρµένης.  

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθεί στο  Σύλλογο " ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" για την κάλυψη αναγκών ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται µεταµόσχευση αιµοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.  Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top