Το Καρπενήσι μετακομίζει στην Ομόνοια για πέντε μέρες

Θα προβληθούν η πολιτιστική κληρονομιά τα τουριστικά αξιοθέατα και τα προϊόντα του Καρπενησίου

Το Καρπενήσι μετακομίζει στην Ομόνοια για πέντε μέρες

​Στην Ομόνοια έχει μετακομίσει από τις 28 Σεπτεμβρίου το Καρπενήσι και εκεί θα είναι μέχρι τις 2 Οκτωβρίου από τις 10πμ έως τις 22:00μμ.

Στην έκθεση, με τίτλο "Πάμε Καρπενήσι στην Ομόνοια" την οποία οργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Κι.Πο.ΚΑ(Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας) θα προβληθούν η πολιτιστική κληρονομιά, τα τουριστικά αξιοθέατα, τα προϊόντα του Καρπενησίου αλλά και τοπικοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου.

Στρατηγική επιδίωξη της Κι.Πο.Κ.Α. είναι η σύνδεση της Περιφέρειας με το κέντρο , η οικονομική τους τόνωση μέσω της παρουσίας & προβολής τους στο κέντρο της Αθήνας.

Γενικά επιδιώκουνε την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων και επισκεπτών και παράλληλα την βελτίωση της εμπορικότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού ,Πολιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων , της Ε.Ν.Π.Ε και της Κ.Ε.Δ.Ε.

Αναλυτικά

Εγκαίνια περιπτέρου: Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 & ώρα 20:00μμ στην πλατεία Ομονοίας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Υπουργός Τουρισμού κα.Ε. Κουντουρά , ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ε. Αποστόλου ,το Υπουργείο Πολιτισμού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννης ,ο ��ρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε .κ. Γ. Πατούλης , ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Ν. Σουλιώτης.

Χορευτικό καλωσόρισμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Δήμου Καρπενησίου

ΔΕΙΤΕ το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top