Ξαρχάκος: Ο Τσίπρας δεν είναι πρωθυπουργός, είναι η Κίρκη

«Πως θα προχωρήσει μια χώρα εάν δεν έχει αξίες;»

«Πως θα προχωρήσει ένας άνθρωπος και εν συνεχεία μία χώρα αν δεν έχει αξίες, αν δεν έχει Παιδεία, αν δεν έχει όραμα και αν δεν έχει κάτι άλλο: πολιτική» αναρωτιέται ο Σταύρος Ξαρχάκος, κάνοντας λόγο για απαξίωση του πολιτικού λόγο στην εποχή μας και παρομοιάζει τον Αλέξη Τσίπρα με… την Κίρκη.

«Δεν υπάρχει πολιτική, όπως δεν υπάρχει και πολιτικός λόγος. Υπάρχει μια διαχείριση ενός μαθηματικού ή μάλλον λογιστικού προβλήματος. Αλλά αυτό δεν είναι πολιτική. Ζητώ συγγνώμη που παρασύρθηκα και πέρασα στην πολιτική, αλλά δεν αντέχω άλλο να λογαριάζεται η διαχείριση του λογιστικού προβλήματος ως ενδιαφέρον για τον άνθρωπο» τονίζει ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης.

«Μιλάμε μόνο για τον ΕΝΦΙΑ, για το ένα, για το άλλο, τι γίνεται εδώ, παιδιά, τι κάνουμε; Με έναν Πρωθυπουργό που δεν είναι Πρωθυπουργός, είναι η Κίρκη κι έχει κάνει ένα Κοινοβούλιο μεταλλαγμένο κι έχει μεταμορφώσει έναν κόσμο όπως ακριβώς μεταμόρφωνε η Κίρκη τους ανθρώπους. Μπράβο, συγχαρητήρια» υπογραμμίζει ο κ. Ξαρχάκος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top