Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη στο Βεάκειο

Τραγουδούν για την Άκτ-ειν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα αφήσει για μια ακόμη φορά το αποτύπωμα του στα μουσικά πράγματα του καλοκαιριού, αφού μαζί με τη Ματούλα Ζαμάνη και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών θα δώσουν μια ξεχωριστή συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου.

Στην παράσταση αυτή θα παρουσιαστεί ένας καινούργιος δίσκος με ερμηνείες της Ματούλας στα τραγούδια του Θανάση, από παλιότερες συμπράξεις τους ,με τίτλο «5 Χειμώνες, 6 Καλοκαίρια» , μαζί με πολλά άλλα τραγούδια που θα μας εμψυχώσουν και θα μας παρηγορήσουν στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Συντελεστές:

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: λαούτο, μπουζούκι, μπουζουκομάνα, τραγούδι

Ματούλα Ζαμάνη: τραγούδι

Αλέξανδρος Κούστας: τραγούδι

Δημήτρης Μυστακίδης: κιθάρα, λαούτο και φωνή

Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, φλικόρνο

Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα

Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα

Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα

Αντώνης Μαράτος: ηλεκτρικό μπάσο

Γιάννης Αντωνιάδης: κλαρίνο

Αλέξανδρος Κτιστάκης: κιθάρα, τραγούδι

Ακόμα αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΚΤ-ΕΙΝ είναι μια κοινωνική-συνεταιριστική επιχείρηση που ιδρύθηκε από έντεκα μέλη τον Δεκέμβριο του 2012. Τα μέλη αυτά, παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα έχουν εμπλακεί σε πολλές εθελοντικές -πολιτιστικές-κοινωνικές-περιβαλλοντικές δράσεις. Όλες αυτές οι δράσεις είχαν και έχουν ένα κοινό: τον άνθρωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top