Αποχώρησε από παράσταση η Πρωτοψάλτη - Μάθε τι συνέβη!

Γιατί δεν θα είναι στις «Τρωάδες»

Αποχώρησε από παράσταση η Πρωτοψάλτη - Μάθε τι συνέβη!

Αιφνιδιαστικά αποχώρησε από την παραγωγή «Τρωάδες» του Εθνικού Θεάτρου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ενημερώνοντας με επιστολή τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θεάτρου, Στάθη Λιβαθινό.

Η παράσταση, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, είναι προγραμματισμένη να ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουλίου.

Επικαλούμενη απολύτως προσωπικούς λόγους, τους οποίους δεν διευκρινίζει, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε γνωστή την αποχώρησή της, ενώ ο κ. Λιβαθινός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την κ. Πρωτοψάλτη για την μέχρι σήμερα άριστη μεταξύ μας συνεργασία. Αν και δεν είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, θεωρώ πως αυτό που "κατακτήσαμε" είναι αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Σέβομαι απόλυτα τους προσωπικούς της λόγους και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια. Ίσως το "ταξίδι" που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τώρα - με μία παράσταση που είμαι σίγουρος πως θα είναι επιτυχημένη - να ολοκληρωθεί με κάποια άλλη παράσταση στο μέλλον».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top