H Ελένη Βιτάλη μιλάει για το νέο της έρωτα

Ενάμιση χρόνο μετά το χαμό του συντρόφου της βρήκε το χαμόγελό της

H Ελένη Βιτάλη μιλάει για το νέο της έρωτα

Ήταν πριν από οχτώ χρόνια όταν η μοίρα έπαιξε στην Ελένη Βιτάλη ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Ο σύζυγός της Βαγγέλης Ξυδής με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα γιο, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντάς την στο πένθος!

«Ο Βαγγέλης ήταν ο μέντοράς μου, ο δάσκαλός μου, ο φίλος μου, ο πατέρας του παιδιού μου... Σαν αδέλφια ήμασταν. Σχέση αίματος, που λένε...» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ίδια ενάμιση μήνα μετά τον άδικο χαμό του, βρήκε ξανά το χαμόγελο στα χείλη της και την όρεξη για μία καινούργια ζωή. Η τραγουδίστρια για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε εκείνον τον άντρα που γέμισε χαρά τη ζωή της.

«Ήταν ευσεβής πόθος αυτός, ξέρεις. Να μου δώσει ένα σύντροφο για τα γεράματα. Να με πονάει, να τον πονάω... Ο Τέλης είναι πολύ στωικός. Ατόφιος άνθρωπος. Λίγο σαν τον Άντονι Κουίν, που έλεγε “αυτά που δεν μπορώ να σου πω, θα στα χορέψω”» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια του έντεχνου ρεπερτορίου, και πρόσθεσε: «σαγρέ άνθρωπος. Με γειώνει. Τον αγαπώ γι' αυτό που είναι και μ' αγαπάει γι' αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top