Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη στα Αισχύλεια

Θα συνεχίζουν να μας μαγεύουν και τον Σεπτέμβριο

Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη στα Αισχύλεια
Ήταν η πιο αναμενόμενη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα αλλά και του καλοκαιριού. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη κατέγραψαν όπου κι αν εμφανίστηκαν sold out παραστάσεις.

Περισσότεροι απο 30.000 θεατές είδαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν από τα τέλη του Νοεμβρίου στην Αθήνα και όταν ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης η επιτυχία συνεχίστηκε αποδεικνύοντας ότι αυτή η παράσταση έχει πολλά χιλιόμετρα μπροστά της.

Το καλοκαίρι οι συναυλίες τους συνεχίστηκαν κερδίζοντας το κοινό και το χειροκρότημα σε πολλές διαφορετικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες θα βρεθούν και τον Σεπτέμβριο, σε επιλεγμένες πόλεις - σταθμούς. Στοιχηματίζοντας κάθε φορά στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένα τραγούδια από την Ελευσίνα στο Παλαιό Ελαιουργείο στο πλαίσιο των «Αισχυλείων 2014».

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2014
ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:30


Ελευθερία Αρβανιτάκη - Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Καλοκαίρι 2014

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 1/9 ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 3/9 ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/9 ΕΔΕΣΣΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 6/9 ΚΙΛΚΙΣ
ΠΕΜΠΤΗ 11/9 ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
ΠΕΜΠΤΗ 18/9 ΒΟΛΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/9 ΒΕΑΚΕΙΟ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top