Φεστιβάλ Κασσάνδρας: Στις 9 Αυγούστου Αλεξίου-Τσανακλίδου

Μαζί τους οι Nouveau Sextet και φίλoι

​Το Σάββατο 9 Αυγούστου, οι δυο σπουδαίες καλλιτέχνιδες, ξανασμίγουν για να πει πάλι η μια στην άλλη: «Τραγούδα θέλω να σε ακούω». Στο Αμφιθέατρο Σίβηρης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κασσάνδρας, θα θυμηθούμε ξανά την μεγάλη επιτυχία αυτής της χρονιάς.

Κι αυτό θα έχει ένα ειδικό βάρος, μια συγκίνηση αφού κι οι δυο τους ανήκουν σε εκείνη την γενιά που ανανέωσε, τροφοδότησε και προχώρησε το ελληνικό τραγούδι- ταυτίστηκε με αυτό, το υπηρέτησε.

Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που θα ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχω��ιστά.

Έτσι, οι δυο ερμηνεύτριες θα μας ταξιδέψουν επί σκηνής σε εποχές και δίσκους που λατρέψαμε αλλά και θα σεργιανίσουν άφοβα και με κέφι σε διαχρονικές αθάνατες επιτυχίες. Το Πες το Κι έγινε. Το Πάτωμα. Η Ζελατίνα. Αλλά και ο Φώσφορος. Το Κράτα για Το Τέλος. Και η Μικρή Μου Μωβ Βεντάλια και το Γράμμα στον κ. Γκάτσο. Το Μάλιστα Κύριε του Ζαμπέτα. Και το Καίγομαι του Ξαρχάκου.

Ο λυρισμός και το πάθος στην ίδια σκηνή από την Χάρι Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου που θα πλαισιωθούν, από το γκρουπ που προτείνει ένα νέο ήχο και ένα νέο ήθος στην Ελληνική μουσική και ακούει στο όνομα <Nouveau Sextet> (Θωμάς Κωνσταντίνου, Σωτήρης Λεμονίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Δημήτρης Τσάκας, Κώστας Μερετάκης, Κώστας Κωνσταντίνου) και τους φίλους τους Παναγιώτη Τσεβά και ��ημήτρη Μπαρμπαγάλα.
Τραγούδα θέλω να σε ακούω». Αυτό θα λέμε κι εμείς.

Επιμέλεια ήχου : ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΗΣ
Σχεδιασμός φωτισμών: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Όλγα Παυλάτου (pavlato@otenet.gr) Τηλ.: 6947 709194

Διοργάνωση Παραγωγής: Κώστας Χριστόπουλος (seasons@otenet.gr) Τηλ: 210 6898215

Φ Ε Σ Τ Ι Β Α Λ Κ Α Σ Σ Α Ν Δ Ρ Α Σ
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΙΒΗΡΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΩΡΑ: 21:30

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΠΑΡΟΥΛΙΑΣ,
ΣΙΒΗΡΗ: SUPER MARKET ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
VIVA.GR, PUBLIC, ΙΑΝΟΣ, SEVEN SPOTS και τηλεφωνικά 11876
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 6898215


Επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες:
• 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Θέατρο Δάσους)
• 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο ΒΥΡΩΝΑ (Θέατρο Βράχων)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top